Πολιτική

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε τον Πολάκη – “Καρφιά” προς Σφακιανάκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, πως ο άνθρωπος που απειλούσε μέσω τηλεφώνου την οικογένειά του συνελήφθη από την αστυνομία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παύλος Πολάκης αφήνει μάλιστα αιχμές σχετικά με το γεγονός πως η σύλληψη έγινε αμέσως μετά την αλλαγή στην ηγεσία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στο μήνυμά του, ο αναπληρωτής υπουργός, αναφέρει “Πριν λίγο με ενημέρωσαν ότι συνελήφθη το τσογλάνι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνύματα σε μένα και στη γυναίκα μου από τον Αύγουστο και σε άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον Οκτώβρη.

Ένα “ευχαριστώ” προς τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που το έκαναν… και να θεωρήσω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτό συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σπύρος Χαλβατζής: Το τελευταίο «αντίο» στο ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ – Ποιοι έδωσαν το «παρών»
Στο προαύλιο του ΣΦΕΑ για το ύστατο «χαίρε» στον πρώην γραμματέα της ΚΝΕ και βουλευτή του ΚΚΕ - Κουτσούμπας, πολιτικοί και σύντροφοι στην τελετή - Με την κόκκινη σημαία και τον «Ριζοσπάστη» το φέρετρό του
Σπύρος Χαλβατζής, ΚΚΕ, πολιτική κηδεία
Το ΠΑΣΟΚ απαντά στον Μαρινάκη για το «δορυφόρος του Τσίπρα»: «Προσωπικές απόψεις οι δηλώσεις Πάνα» – «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»
Η Χαριλάου Τρικούπη επιστρέφει τα πυρά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον χαρακτηρίζει «λαγό» της κυβερνητικής ατζέντας για το επίδομα ανεργίας
Παύλος Μαρινάκης
Μαρινάκης: «Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη έχει γίνει δορυφόρος του Τσίπρα» – Η δήλωση Πάνα για τις συνεργασίες που άναψε φωτιές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «διαβάζει» τη δήλωση του βουλευτή της Χαριλάου Τρικούπη για την ΕΛΑΣ ως άνοιγμα - «Κάλυψε το υπόλοιπο 20% που τους χωρίζει»
Απόστολος Πάνας
Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Στημένη» αντιπαράθεση, θυμίζει αγώνα του Βραδυποριακού με τον Ταλαιπωριακό
Σφοδρή κριτική από τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ για μισθούς, επίδομα ανεργίας και αξιολόγηση στο Δημόσιο - «Η οικονομία σας αντέχει δισεκατομμύρια για το μεγάλο κεφάλαιο»
Τσίπρας, Κουτσούμπας, Μητσοτάκης
Γκιλφόιλ για Μαζιώτη: «Ο ίδιος και οι αριστεροί τρομοκράτες σύντροφοί του, δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
«Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην εποχή της απόπειρας δολοφονίας, των πυροβολισμών και των βομβιστικών επιθέσεων, και δεν θα σταματήσουμε ποτέ την προσπάθεια για Δικαιοσύνη» λέει η πρέσβης την ΗΠΑ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 16