Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνέντευξη Μητσοτάκη: Η Μαρίκα, τα οικογενειακά Χριστούγεννα και η απουσία του γιου του

Συνέντευξη Μητσοτάκη: Η Μαρίκα, τα οικογενειακά Χριστούγεννα και η απουσία του γιου του

Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μίλησε ως… Πρωθυπουργός, αλλά ως άνθρωπος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Αναφερόμενος στο εμβόλιο του κορονοϊού, ο Πρωθυπουργός μίλησε για ένα προσωπικό του βίωμα “για μία ασθένεια που δεν υπάρχει από το ’77. Η μητέρα μου έπασχε από πολιομυελίτιδα. Κόλλησε το 1944 και πέρασε από πολλές επώδυνες εγχειρήσεις για να καταφέρει να ξαναπερπατήσει. Σήμερα δεν υπάρχει γιατί είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και με το εμβόλιο για τον κορονοϊό”. Δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησε για την μητέρα του, την οποία επικαλείται συχνά σε συνεντεύξεις του, μιλώντας πάντα με τρυφερότητα. 

Δείτε το απόσπασμα (σ.σ. μετά το 24.30)

Το παραπάνω ισχύει και για την οικογένειά του…

Ερωτηθείς, πώς θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την οικογένεια του, και ειδικά για τον γιο του που υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του, στον Έβρο, εκφράζοντας την ευχή να είναι μαζί τους μερικές από τις ημέρες των γιορτών.

Click4more: Μητσοτάκης: Αυτό ήταν το λάθος μου στην Πάρνηθα

“Ποτέ στο παρελθόν η ευχή για υγεία δεν είχε μεγαλύτερη σημασία. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Θα περάσω με την οικογένεια μου. Δεν ξέρω αν θα έχουμε μαζί τον γιο μου, που υπηρετεί στον Έβρο. Ελπίζω να τον έχουμε τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα (σ.σ. μετά το 52.30)

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις