Πολιτική

Συνεπιμέλεια: Χαμός με όσα είπε ο Λοβέρδος – «Μπαρούτι» στον ΣΥΡΙΖΑ

Φωτιά άναψαν… οι αναφορές που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς υπερασπιζόμενος το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια ανέφερε ότι «ο κακός σύζυγος δεν σημαίνει ότι είναι κακός γονέας».

Για να συνεχίσει: «Μπορεί να χώρισα και να έχω πάθος εναντίον της γυναίκας μου αλλά να μην είμαι κακός πατέρας. Αντίστροφα μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

«Συγγνώμη ή διαγραφή» είπε ο Ραγκούσης

Στην αποστροφή αυτή αντέδρασε έντονα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης που ζήτησε ή ο βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος να προσέλθει στην Βουλή και να ζητήσει συγνώμη ή η ΝΔ θα πρέπει να τον διαγράψει καθώς όπως είπε “δεν είναι δυνατόν να ανεβαίνει σε αυτό το βήμα, το θεσμικά και ιστορικά θα έλεγε κανείς ιερό βήμα, βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, μέλος της ΝΔ και να διατυπώνει την άποψη ότι είναι δυνατόν να είναι ανεκτό και συμβατό να είναι κάποιος καλός πατέρας την ώρα που ξυλοφορτώνει και κακοποιεί τη γυναίκα του, τη μητέρα του παιδιού.

Click4more: Συνεπιμέλεια: Γιατί το Μαξίμου δεν θέτει θέμα κομματικής πειθαρχίας

Είναι δυνατόν κύριε Πρόεδρε; Και όμως είναι δυνατόν. Το έκανε ο βουλευτής της ΝΔ ο κ. Γιάννης Λοβέρδος. Και περιμέναμε μέχρι το τέλος της συνεδρίασης τα κοινωνικά, τα ανθρώπινα- ούτε τα πολιτικά, ούτε τα δημοκρατικά- τα κοινωνικά και ανθρώπινα αντανακλαστικά του κ. Υπουργού, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, της ΝΔ, της ηγεσίας της να ενεργοποιηθούν, να αντιδράσουν. Να τον φέρουν εδώ να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη ή να τον διαγράψουν.”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Ανδρουλάκης θα συναντηθεί σήμερα με τον Μητσοτάκη για να ενημερωθεί για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Στο ΠΑΣΟΚ τηρούν απολύτως θεσμική, αλλά και σοβαρή στάση, αφού στόχος τους είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης να τοποθετηθεί μόνο μετά από την ενημέρωση που θα έχει θεσμικά
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε προηγούμενη συνάντηση
Μητσοτάκης: Κατ’ ιδίαν ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τη Μέση Ανατολή, συνάντηση την Τρίτη με Ανδρουλάκη
Ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί την Τετάρτη (04.03.2026) στη Βουλή στη συζήτηση για την επιστολική ψήφο των αποδήμων – Ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης 9