Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Συνεργάτες Σαμαρά για Γεροβασίλη: Χυδαία δήλωση… Απελπισία της “γνωστής” ομάδας του Μαξίμου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Επίθεση στην Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσαν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, για τις δηλώσεις της σχετικά με το δημοσίευμα των “Παραπολιτικών” και την εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού στη λίστα Λαγκάρντ.

“Η σημερινή δήλωση της κ. Γεροβασίλη που έσπευσε να υιοθετήσει σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι όχι μόνο ψευδής, όπως το δημοσίευμα, αλλά και χυδαία” ανέφεραν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και συμπλήρωναν: “είχνει την απελπισία στην οποία έχει περιέλθει η “γνωστή” ομάδα του Mαξίμου, ενόψει των ευθυνών της για το κατάντημα της χώρας. Όμως οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν για τις αθλιότητές τους”.

Σήμερα το πρωί, η κυβερνητική εκπρόσωπος είχε κάνει την εξής δήλωση: “Σημερινά δημοσιεύματα συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου, έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα.
Όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη. Περιμένουμε, επιτέλους, από τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ, μια ξεκάθαρη τοποθέτηση”.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε