Πολιτική

Σύνοδος Κορυφής: Μια «οικογενειακή» φωτογραφία διαφορετική από τις άλλες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανάμεσα στα παζάρια για τον κοινοτικό προϋπολογισμό και τις σκληρές διαπραγματεύσεις κάποιοι από τους ηγέτες της ΕΕ ανάμεσά τους και ο Έλληνας πρωθυπουργός έκαναν ένα διάλειμμα για να τσιμπήσουν κάτι.

Και η στιγμές απαθανατίστηκαν από τους προσωπικούς τους φωτογράφους. Στο κτίριο της ΕΕ στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, o Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, ο Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, o Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε και η Πρωθυπουργός του Βελγίου, Σόφι Βίλμες, έγιναν μια ωραία παρέα στο εστιατόριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού

https://www.instagram.com/p/B81alpMj8Gw/?utm_source=ig_web_copy_link

Και λίγο μετά και αφού είχαν φάει το κατιτίς τους, δεν αρνήθηκαν στο προσωπικό να βγουν όλοι μαζί μια διαφορετική οικογενειακή φωτογραφία…geymavrykselles

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα επίθεση Σαμαρά κατά της κυβέρνησης με βολές για την απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο: «Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους»
«Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει, άμεσα, έκτακτη σύγκλιση κορυφής της Ε.Ε για τις απίστευτες τουρκικές απειλές. Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία εκτελεί σχεδιασμούς με βάθος δεκαετιών»
Αντώνης Σαμαράς 87
Κωνσταντίνος Τασούλας: Εργαζόμαστε αδιάκοπα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων
«Ο Ποντιακός Ελληνισμός, παρά τις αδιανόητες δοκιμασίες και τις τραγικές απώλειες που τον σημάδεψαν στις αρχές του 20ου αιώνα, κατόρθωσε να επιβιώσει βρίσκοντας καταφύγιο στη μητέρα πατρίδα»
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας
Νίκος Ανδρουλάκης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «107 χρόνια μετά παραμένει αναγκαίος ο αγώνας για τη αναγνώριση της σφαγής»
«Η διεθνής αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας δεν αποτελεί μόνο ένα εθνικό στοίχημα, αλλά έναν πανανθρώπινο στόχο», είναι το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την μαύρη επέτειο
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Παύλος Μαρινάκης για Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «Χρέος μας η ανάδειξη της ιστορικής αλήθειας και η ηθική δικαίωση των θυμάτων»
«Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αποτελεί ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της ιστορίας του Ελληνισμού. Ένα έγκλημα που έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη συλλογική μνήμη των απανταχού Ελλήνων», έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης