Πολιτική

Σύνοδος Κορυφής – Ολάντ: Δεν υπάρχει προσωρινό Grexit, υπάρχει ή Grexit ή παραμονή στην ευρωζώνη

Το διακύβευμα είναι αν η Ελλάδα αύριο θα είναι στην ευρωζώνη ή όχι, δήλωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει λύση... προσωρινού Grexit.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σημασία είναι να δούμε ποια είναι η αντίληψή μας για την Ευρώπη, τόνισε και ανέφερε ότι η Γαλλία θα κάνει τα πάντα για να υπάρξει σήμερα συμφωνία και να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, εφόσον το θέλει και η ίδια. Αυτό θα επιτρέψει στην Ευρώπη να προχωρήσει, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχει προσωρινό Grexit, υπάρχει ή Grexit ή παραμονή στην ευρωζώνη, υπογράμμισε και επισήμανε ότι η Ελλάδα ή θα παραμείνει στην ευρωζώνη ή δεν θα είναι μέλος της ευρωζώνης, και σε αυτήν την περίπτωση η Ευρώπη οπισθοχωρεί και αυτό η Γαλλία δεν το θέλει.

Η Ελλάδα, σημείωσε, πρέπει να κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να αποδείξει τάχιστα τη δέσμευσή της και τότε η Ευρώπη θα την υποστηρίξει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στους τομεάρχες της ΕΛΑΣ: Οφείλουμε να μην πατάμε τις πεπονόφλουδες που μας στήνουν
«Ο πολιτικός κύκλος του κυρίου Μητσοτάκη είναι εμφανές ότι έχει κλείσει. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να δει και να ακούσει το όραμα και το σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΕΛΑΣ
49