Δευτέρα, 27 Μαΐ
25oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: 35.000 έχουν ψηφίσει για το Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος – Μέχρι τις 20.00 η διαδικασία

ΣΥΡΙΖΑ: 35.000 έχουν ψηφίσει για το Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος – Μέχρι τις 20.00 η διαδικασία
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μέχρι τη μία το μεσημέρι της Κυριακής (14/4/24) 35.000 μέλη ή φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν ψηφίσει για το ποιοι θα μπουν τελικά στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Η ψηφοφορία γίνεται ηλεκτρονικά και δια ζώσης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη να ψηφίζει ηλεκτρονικά για το Ευρωψηφοδέλτιο, καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου με την ομογένεια. Ηλεκτρονική ψήφο έχει επιλέξει και ο Αλέξης Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι τις δύο θέσεις του Ευρωψηφοδελτίου, θα καταλάβουν ο Κώστας Αρβανίτης και η Έλενα Κουντουρά, ενώ σε 5 θέσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα τοποθετήσει πρόσωπα της δικής του επιλογής ή κάποιους υποψηφίους που δεν τα κατάφεραν στις προκριματικές εκλογές.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει δώσει η Κουμουνδούρου, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα (8 π.μ. ως 8 μ.μ.) και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά είχαν κληθεί να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής (με ακριβή στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στον i-syriza, μέχρι τις 7/4/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Ο/η εκλογέας που θα ψηφίσει με φυσική παρουσία θα μπορεί να επιλέξει τους/τις υποψήφιους/ές της Περιφέρειας στην οποία ανήκει το Εκλογικό Τμήμα στο οποίο προσέρχεται.

Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν διαδικτυακά θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μια από τις 14 Περιφέρειες (13 Περιφέρειες +Απόδημοι).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις