Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Aποχωρεί η Ολυμπία Τελιγιορίδου από το κόμμα – Προσχωρεί στο κόμμα του Κασσελάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Σαρακιώτης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παραιτήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της εμφάνισης.

Την ίδια στιγμή γνωστοποίησε πως προσχωρεί στο νέο κόμμα «Κίνημα Δημοκρατίας» που ίδρυσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν φανταζόμουν ότι το κόμμα που υπηρέτησα τα προηγούμενα χρόνια θα φτάσει σε τέτοια απαξία» είπε για να σημειώσει πως δεν ήταν μία εύκολη απόφαση.

«Πρώτη φορά πηγαίνω σε ένα συνέδριο που απαγορεύει στους εκλεγμένους συνέδρους να συμμετέχουν σε αυτό» ανέφερε για να συνεχίσει πως η ίδια έπαθε πολιτισμικό σοκ.

«Υπήρχε αίθουσα VIP κι άλλη αίθουσα για τον λαουτζίκο. Αυτά είναι πλέον ιστορία», δήλωσε μιλώντας στο One.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «απαξίωσε τα μέλη του, τις δομές και την ιστορία του».

Ερωτηθείσα ποια θα είναι τα επόμενά της βήματα έκανε γνωστό πως θα προσχωρήσει στο κόμμα του Κασσελάκη.

«Η πολιτική είναι τρόπος ζωής. Προσχωρώ στο Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη» είπε χαρακτηριστικά για να εκφράσει την ελπίδα «να διασώσουμε την πολιτική υπόσταση της κεντροαριστεράς και της δημοκρατικής παράταξης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πόλεμος» ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ: Στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει η Παπαδοπούλου κατά του Κωνσταντόπουλου – «Ούτε βήμα πίσω»
Νέα ανάρτηση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία για εξύβριση και εκφοβισμό - Αιχμές προς τη Χαριλάου Τρικούπη και τον Νίκο Ανδρουλάκη
Άννα Παπαδοπούλου, ΕΛΑΣ 12
Μπακογιάννης κατά Δούκα για τη Γκράβα: «Εμφανίζεται στις κάμερες στα εύκολα και εξαφανίζεται στα δύσκολα»
Σκληρή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης για την ασφάλεια των μαθητών, τις καθυστερήσεις στους ελέγχους και την αναστολή λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο στόχαστρο της WSJ: Πίεζε δωρητή να της καταθέσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της – Η στήριξη Ρούμπιο και τα ερωτήματα
Η Χριστίνα Κοραή, μιλώντας στο Live News, σχολίασε το νέο δημοσίευμα – Η απουσία προσωπικής απάντησης της πρέσβειρας και η αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ το ΠΑΣΟΚ μετά την καταγγελία Παπαδοπούλου: «Με αποκάλεσε σκουπίδι» – Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου
Το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη παραδέχεται τους υψηλούς τόνους της αντιπαράθεσης και υποστηρίζει ότι ζήτησε συγγνώμη - «Αναγνωρίζω το λάθος μου», «Εργαλειοποιεί το περιστατικό»
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Άννα Παπαδοπούλου
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους» – «Θα πληρώσετε την αλαζονεία σας στις εκλογές»
Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση - Οι τροπολογίες για μείωση ΦΠΑ στα μικρά νησιά και ενίσχυση των αλιέων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
9
Νέα επίθεση Σαμαρά μέσω Τσιούτσια: «Ιδεολογική μετάλλαξη» στη ΝΔ – «Ο κόσμος πιέζει για πολιτικές πρωτοβουλίες»
Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την οικονομία, την Κάσο και την «παρακμή» της χώρας - «Αντί να αποπεμφθεί ο Γεραπετρίτης, διαγράφηκε ο Σαμαράς» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου κόμματος
Αντώνης Σαμαράς
16