Πέμπτη, 30 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιάβαστος και ψεύτης ο Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιάβαστος και ψεύτης ο Μητσοτάκης

Απάντηση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος τονίζεται πως η ομιλία του προέδρου της ΝΔ τα είχε όλα εκτός από ουσία και πάνω από όλα «μεταρρυθμιστικό» οίστρο, πάντα ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας. Επίσης, η Κουμουνδούρου αναφέρεται και στην «πρόοδο» που σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, αφού «δεν επανέλαβε το σφάλμα να αιτηθεί την άμεση διανομή του πλεονάσματος του 2016».

«Τα είχε όλα εκτός από ουσία η σημερινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας: Αντιπολίτευση μέσω Λατινικής Αμερικής, κορώνες περί διαπλοκής και πάνω απ’ όλα “μεταρρυθμιστικό” οίστρο, πάντα ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την πρόοδο του κ. Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά κατόρθωσε να μην επαναλάβει το σφάλμα να αιτηθεί την άμεση διανομή του πλεονάσματος του 2016. Είναι κι αυτό μία κάποια πρόοδος…», προστίθεται.

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει: «Σε ό,τι αφορά όμως τους ισχυρισμούς του σχετικά με τα αντίμετρα, ότι δήθεν είναι αναγκαία η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 5,5% για την ενεργοποίηση τους, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είναι απλώς αδιάβαστος: παραμένει ψεύτης και κουτοπόνηρος».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε