Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Αίσχος» φώναζε ο Φίλης στην ομιλία Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή – Αποχώρησε ο Δημήτρης Βίτσας

Μέσα σε θυελλώδη ένταση πραγματοποιείται η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε «μύδρους» κατά των υπό διαγραφή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και σε όσους τον πολεμούν σφοδρά, με μέρος των παρευρισκομένων να τον γιουχάρει.

Ο Δημήτρης Βίτσας μάλιστα αποχώρησε από την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα ακούγονταν. Επίσης ο Νίκος Φίλης φώναζε «αίσχος» την ώρα που μιλούσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του κατηγόρησε τους πολέμιούς του για προσπάθεια διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν γίνεται να είναι στο κόμμα με τα όσα λένε και κάνουν. Παράλληλα ανέφερε πως ορισμένα στελέχη που είναι εναντίον του υπέσκαπταν με την στάση τους τον ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο Δημήτρης Βίτσας βγαίνοντας είπε «φεύγω, δεν μπορώ να ακούω τον Κασσελάκη».

Δείτε τη στιγμή που φεύγει ο Δημήτρης Βίτσας

vitsas

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Μαξίμου με τους αγρότες: Σκληρή στάση σε ακραίες μορφές διαμαρτυρίας και μήνυμα στον Καραμανλή με αναφορές στο «πακέτο Χατζηγάκη»
«Να δούμε στα πλαίσια των ευρωπαϊκών περιορισμών τι θα κάνουμε. Αλλά δεν πρόκειται να ξανακάνουμε το λάθος που κάναμε σε άλλες εποχές»
Αγρότες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου
Κώστας Μπακογιάννης: Τα δημοτικά τέλη του δήμου Αθηναίων μπορούν να μειωθούν κατά 5%
Η δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά» επισημαίνει ότι συγκεκριμένες εξοικονομήσεις είναι δυνατό να οδηγήσουν σε μία σημαντική ελάφρυνση των δημοτών που θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Νίκος Καραχάλιος για Μαρία Καρυστιανού: Έχει συμβούλους μία γερόντισσα από τη Συρία και μία νεαρή αστρολόγο από το Χάρβαρντ
«Δεν μπορεί να έχεις το 40% της κοινωνίας έτοιμο να σε ψηφίσει και να υπάρχει μία γερόντισσα που μιλάει αραμαϊκά και μία κοπέλα που μελετάει τα άστρα», τόνισε
Μαρία Καρυστιανού
23