Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα ένα δείγμα fake news από τη ΝΔ της οικογενειοκρατίας

Με μία σκληρή ανακοίνωση επιτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ στον αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΝΔ, κ. Κυρανάκη! Μάλιστα, στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για τακτική fake news που "μας έχει συνηθίσει η ΝΔ".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η σημερινή αήθης επίθεση του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Κυρανάκη, στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Καφαντάρη, και στην κυβέρνηση, περί δήθεν διορισμών στο δημόσιο, αποτελεί άλλο ένα δείγμα fake news από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Μάλιστα, ο κ. Κυρανάκης αναφέρθηκε στη ΔΕΠΕΝΕ, η οποία δεν λειτουργεί καν!» ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση, «πρόκειται σίγουρα για μια από τις συνηθισμένες επιθέσεις του κόμματος της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ» και τονίζεται ότι «το ότι επιστρατεύουν τα ίδια “επιχειρήματα” κάθε φορά που διαψεύδονται τα κινδυνολογικά τους αφηγήματα είναι επίσης συνηθισμένο».

«Ο ελληνικός λαός, όμως, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι πλούτισαν σε βάρος του και ποιοι έκαναν τους κομματικούς διορισμούς επιστήμη. Όπως γνωρίζει τις μεγάλες θεσμικές τομές που έχει κάνει η κυβέρνηση και στη δημόσια διοίκηση ώστε η αναξιοκρατία και το κομματικό κράτος να λάβουν τέλος» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
228
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 161
52 χρόνια Νέα Δημοκρατία, από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Νίκες, ήττες, μάχες διαδοχής και ιστορικές καμπές
Από την ίδρυση στις 4 Οκτωβρίου 1974 και το σαρωτικό 54,37%, στην ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, τον πυρσό και τη Ρηγίλλης, τα χρόνια της κρίσης και την επιστροφή στην εξουσία το 2019
Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΝΔ
31