Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε ο Γιώργος Πετράκης, υποψήφιος βουλευτής στα Χανιά

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Γιώργος Πετράκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Με ανάρτησή του στο facebook ο Γιώργος Πετράκης ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έλλειψη αντιπολιτευτικών θέσεων ουσιαστικών και πως δεν τον βρίσκουν σύμφωνο το εσωκομματικό δίπολο που έχει δημιουργηθεί και η επικέντρωση πλέον σε όρους lifestyle.

Τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει σε λάθος πολιτική κατεύθυνση, και ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου.

«Δυστυχώς σε άλλο κόμμα ήρθα και από άλλο κόμμα φεύγω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση

«Οι νέες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν μπορούν να με αφήσουν αμέτοχο.

Το κόμμα δυστυχώς άλλαξε πορεία.

Η έλλειψη ουσιαστικών αντιπολιτευτικών θέσεων, η απομάκρυνση από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, το εσωκομματικό δίπολο που έχει δημιουργηθεί και η επικέντρωση πλέον σε όρους lifestyle δεν με βρίσκουν σύμφωνο.

Εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ τον προηγούμενο Μαΐο ψηφίζοντας στις εσωκομματικές εκλογές τον Αλέξη Τσίπρα.

Πίστεψα σε αυτόν και για τον λόγο αυτό μετά τις αναταραχές στην συμπλήρωση του ψηφοδελτίου για τον νόμο Χανίων στις εκλογές της 21ης Μαΐου αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφιος βουλευτής.

Όμως το κόμμα που αυτήν την στιγμή αντικρίζω θεωρώ ότι πορεύεται προς την λάθος πολιτική κατεύθυνση.

Είναι η προσωπική μου άποψη και σεβόμενος πάντα την απόφαση της βάσης για την εκλογή του νέου προέδρου, υποβάλλω την παραίτηση μου απο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Επικεντρώνομαι πλέον μόνο στην δουλειά μου σαν νοσοκομειακός γιατρός – χειρουργός στο νοσοκομείο Χανίων και απο αυτήν την θέση θα συνεχίσω να υπηρετώ τον απλό άνθρωπο που έχει ανάγκη.

Ευχαριστώ πολύ τους 4.000 ψηφοφόρους που με εμπιστεύτηκαν στις προηγούμενες εκλογές αλλά όλη αυτή η κατάσταση που διαδραματίζεται είναι κατά την άποψη μου πολιτικά στρεβλωμένη.

Η πολιτική είναι μια επιστήμη σαν την ιατρική που πρέπει να θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τα πραγματικά του προβλήματα.

Η ακρίβεια, η κατάσταση στο εθνικό σύστημα υγείας , η κατάσταση στον χώρο της παιδείας καθώς και το ενεργειακό είναι τα προβλήματα τα οποία θα μας απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτά τα προβλήματα πρέπει να τα κοιτάξουμε στα μάτια, όπως πρέπει να κοιτάξουμε στα μάτια τον απλό άνθρωπο που αγωνίζεται για την οικογένεια του και τα παιδιά του.

Δυστυχώς σε άλλο κόμμα ήρθα και απο άλλο κόμμα φεύγω

Να είστε καλά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης: Η Σούδα δεν απειλείται, ανησυχία για τα στενά του Ορμούζ, ιστορικό καθήκον η στρατιωτική αποστολή στην Κύπρο
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ απέρριψε τις αντιδράσεις της Τουρκίας σχετικά με την εγκατάσταση συστημάτων Patriot στην Κάρπαθο, κάνοντας λόγο για «απολύτως ανυπόστατους ισχυρισμούς»
Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Γεωργιάδης κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Λαζόπουλου: «Μου προκαλεί μεγάλη ηθική βλάβη αυτή η επίθεση»
Ο υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «ύβρεις, συκοφαντίες και προτροπή σε βία», επισημαίνοντας ότι δεν του έμεινε «κανένα απολύτως άλλο περιθώριο» από το να προσφύγει στη Δικαιοσύνη
Λαζόπουλος και Γεωργιάδης
127
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ: Στο επίκεντρο οι ελληνογαλλικές σχέσεις και η Μέση Ανατολή
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας και γγ του «Renaissance» του Εμανουέλ Μακρόν - Ανταλλαγή απόψεων για ευρωπαϊκά και περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση στις εξελίξεις στο Ιράν
Μητσοτάκης και Ατάλ