Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Δέκα στελέχη από Λέσβο προτείνουν Κώστα Μουτζούρη για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Τι λένε στην επιστολή τους

ΣΥΡΙΖΑ: Δέκα στελέχη από Λέσβο προτείνουν Κώστα Μουτζούρη για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Τι λένε στην επιστολή τους

Να στηριχτεί το «ανεξάρτητο» ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη προτείνουν με επιστολή τους δέκα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο, από τα οποία οκτώ μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στο νησί και δύο μέλη του Συντονιστικού της Οργάνωσης Μυτιλήνης.

Μάλιστα, στην επιστολή αυτή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λέσβο για την περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, η οποία εστάλη τις αμέσως προηγούμενες μέρες, χαρακτηρίζεται «Καραμανλική η πολιτική ταυτότητα» του Κώστα Μουτζούρη. Σημειώνεται δε ότι από την νίκη Μουτζούρη «ο κ. Μητσοτάκης θα στραπατσαριστεί και θα υποστεί μια μεγαλειώδη ήττα με σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις».

Πιο συγκεκριμένα, την επιστολή αυτή υπογράφουν οι:

Δαούση Αναστασία Β Γραμματέας Ν.Ε Λέσβου σ.σ. η κ. Δαούση είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος αλλά δεν υπογράφει με αυτήν της την ιδιότητα)
Πιαντές Παναγιώτης Υπεύθυνος Οργανωτικού της Ν.Ε Λέσβου
Αστυρακάκης Κωνσταντίνος μέλος του συντονιστικού της Ν.Ε Λέσβου
Ζαχαριάδης Δημήτρης μέλος του συντονιστικού της Ν.Ε Λέσβου
Κακνή Εύη μέλος της Ν.Ε Λέσβου
Φραγγεδάκη Μάρω μέλος της Ν.Ε Λέσβου
Φαφουτέλλη Μίρνα μέλος της Ν.Ε Λέσβου
Καβουρής Στρατής μέλος της Ν.Ε Λέσβου
Ψυρούκη Ντίνα μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Μυτιλήνης
και Ζαφειρίου Νίκη μέλος Συντονιστικού Ο.Μ. Μυτιλήνης.

Αναλυτικά η επιστολή

«Συντρόφισσες και σύντροφοι,
αναφερόμενοι στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καταθέτουμε μια πρόταση ρεαλιστική. Το κόμμα έχει μείνει χωρίς εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο από το Βόρειο Αιγαίο.

Δεν ασχολήθηκε με την ανεύρεση λύσης μέσα από ένα διευρυμένο ψηφοδέλτιο με απήχηση και που θα ήταν νικηφόρο. Το κόμμα δεν μπορεί να μείνει χωρίς εκπροσώπηση στην αυτοδιοίκηση, ούτε ενδείκνυται μέσα από τη δημιουργία ενός πρόχειρου σχήματος της τελευταίας στιγμής να αναλώνεται για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε αντιπολιτεύσεις και διαμαρτυρίες.
Σήμερα υπάρχουν τέσσερα ψηφοδέλτια. Το ένα είναι του σημερινού Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη.

Το άλλο είναι του εκλεκτού του κ. Μητσοτάκη, Αλκιβιάδη Στεφανή, Στρατηγού και πρώην Υπουργού. Να σημειώσουμε πως αυτή η υποψηφιότητα αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η τρίτη είναι της κ. Χοχλάκα που ήταν υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιούνη και η τέταρτη του ΚΚΕ.

Θεωρούμε ότι αποτελεί μοναδική ευκαιρία για το κόμμα μας να στηρίξει το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του κ. Μουτζούρη (Καραμανλική η πολιτική του ταυτότητα) με τη συμμετοχή 3-4 στελεχών στο ψηφοδέλτιο, ώστε να έχει μια σοβαρή παρουσία εξουσίας και δράσης στο Βόρειο Αιγαίο, εφόσον το ψηφοδέλτιο εκλεγεί (είναι απολύτως εφικτό με τη συνδρομή μας).

Ο κ. Μητσοτάκης θα στραπατσαριστεί και θα υποστεί μια μεγαλειώδη ήττα με σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις. Προτείνουμε τη στήριξη της υποψηφιότητας Μουτζούρη αφού οποιαδήποτε άλλη λύση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με τις συγκεκριμένες συνθήκες, θα καταδικάσει το κόμμα σε περιθωριοποίηση για τα επόμενα χρόνια.».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις