Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση με το «καλημέρα» λίγο πριν την ΚΕ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένταση ξέσπασε με το «καλημέρα σας» λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το επεισόδιο δημιουργήθηκε, καθώς μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, προσκείμενα προς τον Στέφανο Κασσελάκη, καταγγέλλουν ότι κάποιος που δεν ήταν μέλος της ΚΕ πήρε κάρτα άλλου μέλους και μπήκε μέσα στο χώρο της συνεδρίασης.

Το ιστορικό στέλεχος, Στέλιος Παππάς, κατήγγειλε τα μέλη που στηρίζουν τον Κασσελάκη για «πολιτοφυλακή» καθώς τον εμποδίζουν να πάρει τη δική του κάρτα.

Ο ίδιος ζητά να έρθει η γραμματέας του κόμματος και μετά να δοθούν οι κάρτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Συμμορία στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, που δημιουργεί συνθήκες παρακμής
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία στην οικονομία και διάβρωση του Κράτους Δικαίου, αντιτάσσοντας το «ολοκληρωμένο προοδευτικό πρόγραμμα» του κόμματός του
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Μάξιμος Χαρακόπουλος: Δεν μπορεί να είμαστε στα εύκολα μαζί και στα δύσκολα κάποιοι να μην εμφανίζονται
«Δεν πρέπει να δαιμονοποιούνται οι διαφορετικές απόψεις», τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, απορρίπτοντας την ευκολία των χαρακτηρισμών περί «ανταρτών» και «διαφωνούντων»
Μάξιμος Χαρακόπουλος
Γιώργος Γεραπετρίτης για το ζευγάρι Ελλήνων που άνοιξε σημαία στην Αγία Σοφία: Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «υποκίνηση σε μίσος»
«Οι ενέργειες κατατείνουν στο να υπάρξει όσο το δυνατόν ταχύτερη διενέργεια της δίκης ή να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με άλλο ασφαλιστικό μέτρο, το οποίο θα είναι η απελευθέρωση υπό όρους»
Γιώργος Γεραπετρίτης για το ζευγάρι Ελλήνων που άνοιξε σημαία στην Αγία Σοφία: Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «υποκίνηση σε μίσος» 20