Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Εντείνονται οι διαβουλεύσεις για τον αντίπαλο του Κασσελάκη – Συνάντηση Γεροβασίλη με Τεμπονέρα στη Βουλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντείνονται οι «ζυμώσεις» στον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη στις νέες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο κόμμα, αφότου ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το «γάντι» που του πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, στη «σκιά» των εσωκομματικών εκλογών και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερη ημέρα την Παρασκευή (23.02.34), Όλγα Γεροβασίλη και Διονύσης Τεμπονέρας συναντήθηκαν στη Βουλή.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυρία Γεροβασίλη είναι η επικρατέστερη για να σταθεί απέναντι στον κ. Κασσελάκη όταν στηθούν οι κάλπες στην Κουμουνδούρου.

Τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στον κ. Τεμπονέρα και στην ομιλία του από το βήμα του Συνεδρίου. Υπενθυμίζεται ότι χθες με δήλωσή του ο ίδιος πήρε θέση αμέσως μετά την ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα. «Σήμερα οι πραγματικοί ιδιοκτήτες παίρνουν το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους», τόνισε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τις καταιγιστικές εξελίξεις. 

«Είναι η ώρα των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα να μιλήσει η βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, οι μόνοι νόμιμοι και πραγματικοί ιδιοκτήτες παίρνουν το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα. Είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα Δημοκρατίας. Καλές εργασίες στο συνέδριό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Τεμπονέρας. 

 

 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Σιακαντάρης: Η βελόνα του ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει και όχι λόγω του Ανδρουλάκη – Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γι’ αυτά που λέω από το 2010
«Δέχομαι το 2026 προσωπικές επιθέσεις για απόψεις που έχω εκφράσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010» γράφει στην ανάρτησή του
Γιώργος Σιακαντάρης
Μαρία Καρυστιανού: Αν νομοθετηθεί ο όρος γυναικοκτονία θα είναι σαν να λέω ότι η γυναίκα ανήκει στις ευάλωτες ομάδες
«Ο όρος γυναικοκτονία τονίζει τη διάκριση μεταξύ των γυναικών και των ανδρών. Τοποθετεί τη γυναίκα στις ευάλωτες ομάδες, Δεν πιστεύω ότι η γυναίκα είναι αδύναμο φύλο», υποστήριξε η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία»
Μαρία Καρυστιανού
25
Μπαράζ περιοδειών κορυφαίων υπουργών και στελεχών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα – «Εξόρμηση» για τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους
Τα «αναχώματα» στην Πελοπόννησο λόγω Σαμαρά, το τεστ του πρωθυπουργού για το ποιοι υπουργοί «ιδρώνουν τη φανέλα» και τα «γαλάζια» φροντιστήρια
Κυριάκος Μητσοτάκης 60
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 6