Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Εντείνονται οι διαβουλεύσεις για τον αντίπαλο του Κασσελάκη – Συνάντηση Γεροβασίλη με Τεμπονέρα στη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ: Εντείνονται οι διαβουλεύσεις για τον αντίπαλο του Κασσελάκη – Συνάντηση Γεροβασίλη με Τεμπονέρα στη Βουλή

Εντείνονται οι «ζυμώσεις» στον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη στις νέες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο κόμμα, αφότου ο Στέφανος Κασσελάκης σήκωσε το «γάντι» που του πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, στη «σκιά» των εσωκομματικών εκλογών και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για δεύτερη ημέρα την Παρασκευή (23.02.34), Όλγα Γεροβασίλη και Διονύσης Τεμπονέρας συναντήθηκαν στη Βουλή.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυρία Γεροβασίλη είναι η επικρατέστερη για να σταθεί απέναντι στον κ. Κασσελάκη όταν στηθούν οι κάλπες στην Κουμουνδούρου.

Τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στον κ. Τεμπονέρα και στην ομιλία του από το βήμα του Συνεδρίου. Υπενθυμίζεται ότι χθες με δήλωσή του ο ίδιος πήρε θέση αμέσως μετά την ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα. «Σήμερα οι πραγματικοί ιδιοκτήτες παίρνουν το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους», τόνισε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας τις καταιγιστικές εξελίξεις. 

«Είναι η ώρα των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα να μιλήσει η βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, οι μόνοι νόμιμοι και πραγματικοί ιδιοκτήτες παίρνουν το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα. Είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα Δημοκρατίας. Καλές εργασίες στο συνέδριό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Τεμπονέρας. 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις