Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο έξω από την Κεντρική Επιτροπή – «Το κόμμα θα καθαρίσει από τον σεξισμό και την ομοφοβία»

Ένταση και φραστικά επεισόδια έξω από τον χώρο που διεξάγεται η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα του Σαββάτου (12/10/2024)

Μια γυναίκα, οπαδός του Στέφανου Κασσελάκη, αντέδρασε έντονα έξω από τον χώρο που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή όταν ένα άλλο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ την αποκάλεσε μαζί με άλλες γυναίκες ως «λέσχη κυριών».

Συγκεκριμένα γυναίκα φώναζε: «Θα σας τελειώσουμε όλους τους σεξιστές εδώ. Λέσχη κυριών; Εδώ είμαστε λέσχη κυριών; Με είπες λέσχη κυριών; Σεξιστής είσαι, έξω από το κόμμα οι σεξιστές; Είσαι παλαιάς κοπής άντρας;

Είσαι σεξιστής. Το κόμμα θα καθαρίσει από τον σεξισμό και την ομοφοβία. Μας είπες λέσχη κυριών; Μακριά. Τι είμαστε μικρές κυρίες της Έμιλυ Μπροντέ;», έλεγε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ελληνική Δικαιοσύνη «επιταχύνεται» – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιεί: «Δεν θα αφήσουμε τον θόρυβο να επισκιάσει τις αλλαγές»
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Δικαιοσύνης, ζητώντας νηφαλιότητα απέναντι στη συνωμοσιολογία και αναδεικνύοντας τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η προστασία της Δικαιοσύνης είναι ουσιαστικά η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας
«Για τον νέο δικαστικό χάρτη, πολλοί έλεγαν ότι αυτά στην Ελλάδα δε μπορούν να γίνουν. Αποδεικνύεται ότι έκαναν μεγάλο λάθος. Φτάσαμε με τρόπο αθόρυβο, σε μια νέα πραγματικότητα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης