Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Φαβορί και αουτσάιντερ για κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

Συνεδριάζει στην Κουμουνδούρου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα ενόψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αύριο στις 2 το μεσημέρι και της Κεντρικής Επιτροπής στις 10 και 11 Οκτωβρίου προκειμένου να εκλέξει νέο Γραμματέα και νέα Πολιτική Γραμματεία λόγω της αποχώρησης της "Αριστερής πλατφόρμας".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες για τις τρεις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων εκτός από τους Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη και τον Σωκράτη Φάμελλο που θεωρούνται σίγουροι, οι “53+” προτείνουν την Τασία Χριστοδουλοπούλου και τον Μάκη Μπαλαούρα, ενώ για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ φαβορί είναι ο Χρήστος Μαντάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χρυσοχοΐδης: 3.254 συλλήψεις μέσα στη διετία από το ελληνικό FBI – Τι είπε για Pizza Fan και Χωριάτικο
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποκάλυψε ότι δύο μεγάλες υποθέσεις φορολογικής απάτης ερευνώνταν επί ενάμιση χρόνο και ζήτησε να βρεθεί λύση για τις συγκεντρώσεις του Ηλία Κασιδιάρη
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης