Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Γιατί η ΝΔ ψήφισε την τροπολογία;

ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΝΔ έσπευσε χθες να υιοθετήσει συκοφαντικούς και αβάσιμους ισχυρισμούς για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις ξεκάθαρες απαντήσεις όλων και την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie, και τονίζει ότι «σε αντίθεση με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν κάποιος δεν έχει ακόμη απαντήσει, είναι η ίδια η ΝΔ».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «αφού λοιπόν κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ψήφισε και η ίδια το 2018 την επίμαχη και δήθεν σκανδαλώδη τροπολογία; Ήταν και ο κος Μητσοτάκης στο “νταραβέρι”;». «Και ακόμη χειρότερα», σχολιάζει, «για ποιο λόγο τον Μάιο του 2020, ως κυβέρνηση, στην κύρωση της ΠΝΠ προέβλεψε ακριβώς την ίδια παράταση για το καθεστώς πώλησης αφορολογήτων ειδών, που προέβλεπε η τροπολογία του 2018;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «η ΝΔ για άλλη μια φορά πήγε για μαλλί και θα βγει κουρεμένη», υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να έχει κατά νου πως «όσους αντιπερισπασμούς και να μεθοδεύσει, δεν μπορεί να κρύψει τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η παταγώδης αποτυχία του στη διαχείριση της πανδημίας και της οικονομίας». «Δυστυχώς, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα του κ. Μητσοτάκη κάθε μέρα», προσθέτει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις