Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: Αναβαθμίστηκε ο Σκέρτσος που έλεγε ψέματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τον μίνι ανασχηματισμό.

«Ενώ οι εστίες ακόμη σιγόκαιγαν έκανε ανασχηματισμό αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους», τονίζει.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα. Και υποβάθμισε την κ. Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της».

«Επιβεβαίωσε έτσι», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, «πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ακολουθήσαμε τα πρωτόκολλα» υποστηρίζει ο Ντόκος, τι απαντούν οι Ρώσοι φαρσέρ και τα σφοδρά «πυρά» της αντιπολίτευσης
Το Μαξίμου μιλά για υβριδική επίθεση, οι Vovan & Lexus αμφισβητούν την εκδοχή της κυβέρνησης και η αντιπολίτευση κλιμακώνει την πίεση για παραίτηση του γενικού γραμματέα Εθνικής Ασφάλειας
Θάνος Ντόκος
48
ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: «Η αποπομπή του είναι μονόδρομος» – Κλιμακώνεται η πολιτική πίεση προς το Μαξίμου
Δεύτερη ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη για την υπόθεση με τους Ρώσους φαρσέρ - Ζητά απαντήσεις για τα πρωτόκολλα ασφαλείας και επιμένει στην απομάκρυνση του γενικού γραμματέα Εθνικής Ασφάλειας
Θάνος Ντόκος 5