Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Αχιλλέα Μπέο: Ο Μητσοτάκης να αποσύρει τη στήριξη από τον τραμπούκο εκλεκτό του στο Βόλο

Σκληρή ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή όλα όσα έγινα στο Βόλο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, που πιάστηκε στα χέρια με πλημμυροπαθή.

«Η ΝΔ, συνεχίζοντας την παράδοση των υπεκφυγών στις οποίες μας έχει συνηθίσει, αποφεύγει να καταδικάσει την τραμπούκικη συμπεριφορά του εκλεκτού της υποψηφίου δημάρχου στο Βόλο και να δηλώσει ρητά ότι δεν τον στηρίζει», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, σε δήλωση της για τον Αχιλλέα Μπέο.

«Φαίνεται ότι τα ζεϊμπέκικα, εν μέσω καταστροφής, τους ενοχλούν, τα χαστούκια όμως όχι», σχολιάζει, για να προσθέσει πως «όσο κι αν προσπαθούν στη ΝΔ να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, οι πολίτες γνωρίζουν ότι η υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μπέου στηρίζεται από το κυβερνών κόμμα και ότι ο ίδιος διατηρεί αγαστές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Αναφέρει ότι επίσης γνωρίζουν καλά «ότι το χάος στο Βόλο από τις επαναλαμβανόμενες πλημμύρες και καταστροφές, φέρει σε μεγάλο βαθμό τη σφραγίδα των ‘γαλάζιων’ πολιτικών στην αυτοδιοίκηση και το κράτος».

«Αντί να κάνει το “άσπρο-μαύρο” για λόγους ψηφοθηρίας, ο κ. Μητσοτάκης ας δηλώσει έστω και τώρα ότι αποσύρει τη στήριξη από τον τραμπούκο εκλεκτό του στο Βόλο», τονίζει η κ. Αυγέρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανασχηματισμός: Η πιο δύσκολη απόφαση του Κυριάκου Μητσότακη, στον απόηχο των δικογραφιών για τον ΟΠΕΚΕΠΕ  
Στο Μέγαρο Μαξίμου υπογραμμίζουν ότι η άρση ασυλίας δεν συνιστά τεκμήριο ενοχής, επισημαίνοντας ότι άλλο η ποινική αξιολόγηση και άλλο η πολιτική διαχείριση κάθε υπόθεσης
Κυριάκος Μητσοτάκης 58
Κυριάκος Βελόπουλος: Θα έχουμε κυβέρνηση με υπόδικους βουλευτές – Πιστεύω τον Σεπτέμβριο θα γίνουν εκλογές
Όπως είπε, εάν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός θα έδινε εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης να μιλήσει με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ώστε να δεσμευτούν οι περιουσίες όλων όσων εμπλέκονται
Κυριάκος Βελόπουλος
Ο Χατζηδάκης «στριμώχνει» την αντιπολίτευση με ατάκα του... Κουτσούμπα: «Αυτοί είστε»
Σε κλίμα υψηλής πολιτικής έντασης ψηφίστηκε το ν/σ «Παρεμβάσεις για ένα δημόσιο πιο φιλικό στο πολίτη», με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να απαντά αιχμηρά για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές
Κωστής Χατζηδάκης
Κωνσταντοπούλου και Καιρίδης «σφάχτηκαν» στη Βουλή: «Είσαι άθλιος ψεύτης», «Δεν είμαι ειδικός για τα σύνδρομα καταδίωξης»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κάποια στιγμή βγήκε από την αίθουσα για να επιστρέψει στη συνέχεια και να απαντήσει στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου και Καιρίδης