Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Ερντογάν: Απαράδεκτες και καταδικαστέες – Αναμένουμε την αντίδραση των συμμάχων

Απαράδεκτες και καταδικαστέες χαρακτήρισε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι περιμένει την αντίδραση των συμμάχων για όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος και τους ζητά να δεσμευτούν για την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

«Οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου για διακοπή του διαλόγου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας είναι απολύτως απαράδεκτες και καταδικαστέες. Αναμένουμε την αντίδραση των συμμάχων και εταίρων μας που δεν μπορεί για μια ακόμη φορά να βασίζεται σε ίσες αποστάσεις και λόγια χωρίς αντίκρισμα, αλλά σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
18
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης