Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για καύσιμα: «Ο Μητσοτάκης βάζει πλάτη στην αισχροκέρδεια, μείωση του ΕΦΚ τώρα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκτόξευση των τιμών στα καύσιμα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται προσωπικά στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, επαναλαμβάνοντας την πρόταση για μείωση του ΕΦΚ (Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης).

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Πρωθυπουργό για αισχροκέρδεια στα καύσιμα και ζητά άμεση μείωση του ΕΦΚ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

Χρειάστηκαν 6 μήνες για να καταλάβει ο κ. Οικονόμου ότι η τιμή της βενζίνης και των καυσίμων «έχει ξεφύγει επικίνδυνα». Ας ενημερώσει έστω και τώρα τον κ. Γεωργιάδη που λέει με θράσος ότι η ακριβή βενζίνη επιβαρύνει μόνο όσους έχουν Καγιέν.

Επειδή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι όχι μόνο παντελώς αδιάφοροι αλλά και εξοργιστικοί για τους πολίτες που είναι σε απόγνωση, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να βάζει πλάτη στην αισχροκέρδεια των καυσίμων.

Να κάνει το αυτονόητο που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εδώ και έξι
μήνες, προτείνει η Κομισιόν και έχουν κάνει ήδη 19 χώρες της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων Πορτογαλία, Ιρλανδία και Κύπρος.

Άμεσα μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα στα κατώτατα όρια της Κομισιόν.

Οτιδήποτε λιγότερο είναι ψίχουλα για να συνεχιστεί η αισχροκέρδεια, καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για Marfin: Η απάντηση στην τρομοκρατία είναι η απόδοση της Δικαιοσύνης και όχι ο τοξικός λόγος
«Κάθε φορά που δικαιολογείς μια κατάληψη που είναι μια παράνομη πράξη σε ένα πανεπιστήμιο ρίχνεις και εσύ νερό στο μύλο πράξεων που η κλιμάκωσή τους οδηγεί ακόμη και σε μια δολοφονία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Παύλος Πολάκης: Μπορώ να βάλω τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με αξιοπρεπές ποσοστό, η Ρένα Δούρου δεν μπορεί – Καθοριστικός ο ρόλος του Τσίπρα στην πτώση
«Θα διεκδικήσω την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας» τόνισε ο Παύλος Πολάκης, υπογραμμίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον θα κατέβει αυτόνομα στις επόμενες εκλογές»
Ο Παύλος Πολάκης 27
Η τρόικα Δούρου, Παππά, Πολάκη πήρε τα κλειδιά του ΣΥΡΙΖΑ - Τα τρία καθοριστικά βήματα της νέας ηγετικής ομάδας
Η νέα πλειοψηφία στήνει τον μηχανισμό της επόμενης ημέρας, επαναφέρει τον Παύλο Πολάκη στην πρώτη γραμμή και ανοίγει τη μάχη της διαδοχής, ενώ οι αποχωρήσεις συνεχίζονται και η εσωκομματική σύγκρουση περνά σε νέα φάση
Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς 6