Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για λίστα Μπόργιανς: Να σταματήσει το κρυφτό ο Μητσοτάκης

Με μια σκληρή ανακοίνωση στην οποία ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει το κρυφτό απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Κουμουτσάκο, δίνοντας συνέχεια στον "πόλεμο δηλώσεων" για τη λίστα Μπόργιανς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι:“η συνεχιζόμενη σιωπή όχι μόνο συνιστά ομολογία ενοχής από την πλευρά της ΝΔ, αλλά αναδεικνύει και τεράστιο έλλειμμα σοβαρότητας”.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Όταν ο πρωθυπουργός κάλεσε από το βήμα της Βουλής τον Κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση για το ζήτημα της άρνησης αποδοχής στοιχείων για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή από το γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, καταθέτοντας τη σχετική επιστολή του Β. Μπόργιανς, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επιλέξει να απουσιάζει.

Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, επέλεξε πάλι να μην απαντήσει επί της ουσίας, κάνοντας λόγο για «λάσπη» και ότι ο Α.Τσίπρας δεν ανέφερε τις λέξεις… “ηλεκτρονικά στοιχεία-cd”, αλλά μόνο cd. Αν μη τι άλλο, η συνεχιζόμενη σιωπή όχι μόνο συνιστά ομολογία ενοχής από την πλευρά της ΝΔ, αλλά αναδεικνύει και τεράστιο έλλειμμα σοβαρότητας.

Την ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά υιοθετούσε με περισσή ευκολία σκληρά μέτρα εναντίον των αδυνάτων, έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι της για να προστατέψει τους ισχυρούς . Καλούμε τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκη, να πάψει να παίζει κρυφτό αναφορικά με το θέμα της λίστας Μπόργιανς και να πάρει επιτέλους επίσημα θέση”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η δεξίωση για την 52η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο λόγω κακοκαιρίας – 1700 οι προσκεκλημένοι
Η καθιερωμένη κατ’ ιδίαν συνάντηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων θα γίνει στο σαλόνι του πρώτου ορόφου
Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο 5