Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για μήνυμα Μητσοτάκη: «Ντροπή δεν υπάρχει για να τη ζητήσουμε»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με «σκληρή γλώσσα» η πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο νέο του μήνυμα στον ελληνικό λαό για τον κορονοϊό.

Ο πρωθυπουργός έθεσε το ξεκάθαρο δίλημμα «αυτοπροστασία ή καραντίνα», με κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ να εξαπολύουν σφοδρή επίθεση.

Click4more: Οργή Τσίπρα κατά Τσακαλώτου, Πολάκη και Τζάκρη! – «Μαχαίρι» σε όσους βγαίνουν εκτός γραμμής

«Τον Μάρτιο ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι μπαίνουμε σε πόλεμο για να αυτοθαυμάζεται ως στρατηλάτης», τονίζεται αρχικά στην πρώτη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και συνεχίζουν οι ίδιες πηγές: «Έξι μήνες μετά, αφού έχει αφήσει τη χώρα, το ΕΣΥ και τους πολίτες ανοχύρωτους μπροστά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, βγήκε σήμερα με θράσος να τους πει πως «εάν χάσουμε θα φταίτε εσείς». Ντροπή δεν υπάρχει για να τη ζητήσουμε, τουλάχιστον ας προσπαθήσει για λίγη σοβαρότητα».

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Αγρυπνούμε, αλλά δεν ανησυχούμε – Θα απαντήσουμε στις προκλήσεις από θέση ισχύος»
Υποστήριξε ότι η μεγάλη αλλαγή των τελευταίων ετών είναι πως πλέον η Αθήνα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Άγκυρα καλείται να αντιδρά στις ελληνικές πρωτοβουλίες
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό: Από 1η Σεπτεμβρίου η μείωση τιμών και στα σχολικά είδη – Δεν συζητάμε τίποτα άλλο με την Τουρκία εκτός από υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ
«Στη ΔΕΘ θα παρουσιάσουμε τους άξονες της οικονομικής πολιτικής για το 2027 και τον Οδικό Χάρτη της πατρίδας μας προς το 2030» τόνισε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο
194