Δευτέρα, 20 Μαΐ
28oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: “Έχουν κάνει την εθελοδουλία ιδεολογία τους”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από ένα κόμμα που έχει κάνει την εθελοδουλία ιδεολογία του, σχολιάζει το Μαξίμου για την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. Η “γαλάζια” παράταξη σχολίασε νωρίτερα την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην ειδική σύνοδο του ΟΗΕ, κάνοντας λόγο για “επικοινωνιακές πιρουέτες”.

Για φθηνά επικοινωνιακά τρικ του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην ειδική σύνοδο του ΟΗΕ στην ανάγκη για διευθέτηση του ελληνικού χρέους. Η Νέα Δημοκρατία με την ανακοίνωσή της καταγγέλλει τον Αλέξη Τσίπρα πως αγνοεί το διεθνές περιβάλλον τις συνθήκες ακόμη και τη συμφωνία που υπέγραψε κάνοντας λόγο για βλαπτική για τη χώρα διγλωσία.

Η απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου δεν άργησε και ήταν με σκληρή γλώσσα.
«Η Νέα Δημοκρατία εξανίσταται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας διεθνοποιεί το θέμα του χρέους και της απομείωσής του μέσω της διαπραγμάτευσης. Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από ένα κόμμα που έχει κάνει την εθελοδουλία ιδεολογία του», σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου την ανακοίνωση της ΝΔ αναφορικά με όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Νέα Υόρκη.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε