Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Για «ψηφιακές ψηφοφορίες» με «εκλεκτούς» συνέδρους κατηγορούν την πλειοψηφία οι Kasselistas – «Κάλπη, η μόνη απάντηση»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανεβάζει κατακόρυφα τους τόνους η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη μόλις ένα 24ωρο πριν την έναρξη του κρίσιμου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο όπως όλα δείχνουν, αναμένεται θυελλώδες.

Με νέες καταγγελίες για «επιχείρηση ψηφιακής νοθείας» επανέρχεται η ομάδα που στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη κατά της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας «κάλπη για τα καίρια ζητήματα και νόμιμη καταμέτρηση».

Ουσιαστικά, οι Kasselistas κατηγορούν την πλειοψηφία ότι οι «εκλεκτοί» σύνεδροί τους έχουν ενημερωθεί με αποκλειστικά μηνύματα για την αυριανή διαδικασία στο Συνέδριο, ενώ οι αντίστοιχοι της πλευράς Κασσσελάκη δεν ξέρει καν πώς θα ψηφίσει.

«Κάποιοι ”εκλεκτοί” σύνεδροι ξέρουν και ενημερώνονται χωριστά, όπως φαίνεται σε φωτογραφία από ψηφιακή τους συνεδρίαση που έφτασε στα χέρια μας.

Οργανώνουν ψηφιακές ψηφοφορίες, στις οποίες οι ”εκλεκτοί” τους σύνεδροι θα έχουν emails, κωδικούς, πλήρη ενημέρωση, ενώ η πλειοψηφία των συνέδρων θα προσέλθει χωρίς να ξέρει πώς θα ψηφίσει!», αναφέρουν χαρακτηριστικά, παραθέτοντας σχετική φωτογραφία.

siriza foto

«Πέντε μέρες μετά τις εκλογές συνέδρων και λίγες ώρες πριν από την έναρξη του συνεδρίου, ακόμα οι ίδιοι οι σύνεδροι (κάποιοι μένουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά) δεν ξέρουν τις λίστες.

Τους καρατόμησαν; Τους δέχτηκαν; Πώς και πότε θα παραστούν αύριο;.

Νομίζαμε!

Δεν ξέρουμε εμείς, η κοινή γνώμη και η πλειοψηφία των εκλεγμένων συνέδρων, επειδή στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κάποιοι «εκλεκτοί» σύνεδροι ξέρουν και ενημερώνονται χωριστά, όπως φαίνεται σε φωτογραφία από ψηφιακή τους συνεδρίαση που έφτασε στα χέρια μας.

Το μήνυμα είναι αποκαλυπτικό, σχετικά με συγκέντρωση emails και κωδικών που απαιτείται να αποσταλούν επειγόντως στα… κεντρικά!

Οργανώνουν ψηφιακές ψηφοφορίες, στις οποίες οι «εκλεκτοί» τους σύνεδροι θα έχουν emails, κωδικούς, πλήρη ενημέρωση, ενώ η πλειοψηφία των συνέδρων θα προσέλθει χωρίς να ξέρει πώς θα ψηφίσει!», λένε χαρακτηριστικά πηγές του Στέφανου Κασσελάκη.

Και τονίζουν: «Απέναντι στη διαφαινόμενη επιχείρηση ψηφιακής νοθείας, μία είναι η απάντηση: Κάλπη για τα καίρια ζητήματα και κανονική, νόμιμη καταμέτρηση».

«Στα κεντρικά που δεν μπορούν να βγάλουν εδώ και πέντε μέρες εκλογικά αποτελέσματα ενώ την ίδια ώρα κάνουν τέτοιες ”ψηφιακές” μεθοδεύσεις, δεν μπορεί να υπάρξει πλέον εμπιστοσύνη για αδιάβλητο αποτέλεσμα ψηφιακής ψηφοφορίας.

Κάλπη και δημοκρατία είναι το τελευταίο καταφύγιο της σοβαρότητας και της εγκυρότητας», καταλήγουν οι ίδιοι κύκλοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 201
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7