Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για τροπολογία υπέρ CCC: Η ΝΔ κουνάει το δάχτυλο αλλά γιατί δεν καταψήφισε;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η ΝΔ των απευθείας αναθέσεων και των καθημερινών σκανδάλων εξέδωσε χθες ανακοίνωση που αφορούσε δήθεν αμαρτωλή τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν του ΥΠΟΙΚ, δήθεν ως ρουσφέτι για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό, που ήρθε όμως 3,5 χρόνια μετά τη τέλεσή του και αφορούσε εταιρεία που δεν απέκτησε άδεια», ανέφεραν σήμερα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας: «Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει…».

«Αντί όμως να μας κουνάει το δάχτυλο η ΝΔ, καλό θα ήταν να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους διατηρεί εν ισχύ εδώ και δυο χρόνια που έχει την πλειοψηφία το υποτιθέμενο “ρουσφέτι” στην CCC καθώς και τους λόγους για τους οποίους δεν το καταψήφισε τον Απρίλιο του 2019», συνέχισαν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Επισήμαιναν επίσης «παρεμπιπτόντως η εν λόγω ρύθμιση δεν ήταν κάποια πονηρή τροπολογία του ΥΠΟΙΚ, όπως ψευδώς διατείνεται, αλλά αποτελούσε διάταξη σε νομοσχέδιο (ν.4605/2019) του υπουργείου Οικονομίας που αφορούσε την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας (οδηγία ΕΕ 2016)943 σχετικά με την προστασία της τεχνογνωσίας και των επιχειρηματικών πληροφοριών (εμπορικό απόρρητο) από την παράνομη απόκτηση, χρήση και αποκάλυψη τους».

«Το γαρ πολύ της συντριβής και του ναυαγίου στην προανακριτική…», κατέληξαν οι ίδιες πηγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και της Μαρίας Γρατσία από στέλεχος του κόμματος: «Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»
Καταγγέλλει την ηγεσία της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι «και μόνο στο άκουσμα της λέξης "καταστατικό" έπαιρνε depon» και ότι «έκανε τα πάντα να διώχνει τους πολίτες»
Η Μαρία Καρυστιανού
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Η αντιπολίτευση ζητεί πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας – «Οι ευθύνες δεν θα θαφτούν στις στάχτες»
Συλλυπητήρια για τους δύο νεκρούς και αιχμές κατά της κυβέρνησης από τα κόμματα - Στο επίκεντρο οι συνθήκες του δυστυχήματος, η ασφάλεια των πληρωμάτων και ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα 6