Πέμπτη, 30 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ για Βασίλη Κασσελάκη: Εμείς δηλώσαμε ότι δεν θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών – Τολμάει να πει το ίδιο ο Μητσοτάκης;

ΣΥΡΙΖΑ για Βασίλη Κασσελάκη: Εμείς δηλώσαμε ότι δεν θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών – Τολμάει να πει το ίδιο ο Μητσοτάκης;

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις «εκτός γραμμής» του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κασσελάκη ο οποίος είπε ότι είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών. 

Η ΝΔ μέσω του εκπρόσωπου της Νίκου Ρωμανού είπε ότι σε ένα κανονικό κόμμα, ο κ. Βασίλης Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί προσθέτοντας όμως ότι «ένα κανονικό κόμμα (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) θα κατέθετε και υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε το γελοίο θέατρο που είδαμε προχθές». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «Είναι προκλητικό να κουνάει το δάκτυλο η ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για σχέσεις με την Ακροδεξιά. Το κόμμα που έχει αντιπρόεδρο προερχόμενο από το ΛΑΟΣ. Το κόμμα που έχει ως νούμερο 2 στο Μέγαρο Μαξίμου τον «τσεκουράτο» Μάκη Βορίδη. Το κόμμα που παρουσίασε με δόξες και τιμές ως υποψήφια ευρωβουλευτή την Ελεονώρα Μελέτη που ξέπλενε τον φασίστα Χρυσαυγίτη, καταδικασμένο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης με τηλεοπτική της συνέντευξη».

Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Ακροδεξιά είναι συγκοινωνούντα δοχεία».

Και καταλήγει: «Δυστυχώς για τη ΝΔ όλοι γνωριζόμαστε καλά σε αυτό τον τόπο. Να προσθέσουμε ότι μόνο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ευθέως και απερίφραστα ότι ΔΕΝ θέλουμε τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων. Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει το ίδιο; Τον προκαλούμε…»

Μάλιστα, πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ βάζουν στο κάδρο και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ανέφεραν: «Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης είναι ο πρώτος και μοναδικός πολιτικός αρχηγός ο οποίος ξεκαθάρισε με απόλυτο τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί τις ψήφους των Σπαρτιατών. Σημείωσε μάλιστα με απόλυτο τρόπο πως οι ψήφοι της ακροδεξιάς βρίσκονται σε σύγκρουση με τις αξίες μας. Περιμένουμε και από τους κ.κ. Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη ανάλογη ξεκάθαρη τοποθέτηση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις