Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια και μουρμούρες για τα… αντανακλαστικά του κόμματος!

ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Με… μειωμένα αντιπολιτευτικά αντανακλαστικά εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που έχει προκαλέσει σοβαρές μουρμούρες και γκρίνιες στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος.

Όλα δείχνουν ότι για την ώρα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να έχει χάσει την περπατησιά του καθώς όπως φαίνεται η πλειοψηφία των στελεχών το ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται αποκλειστικά με τα εσωτερικά θέματα του κόμματος και όχι με το τι κάνει η κυβέρνηση.

Η… αργοπορία του ΣΥΡΙΖΑ για τα Εξάρχεια

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η αντίδραση του κόμματος χθες με αφορμή την επιχείρηση που έκανε η αστυνομία στα Εξάρχεια. Όπως είναι γνωστό οι 143 συλληφθέντες ήταν πρόσφυγες – γυναίκες με τα παιδιά τους στα χέρια και ανήλια που κρατούσαν τα παιχνίδια τους στην αγκαλιά – από το Ιράν, την Συρία και το Αφγανιστάν ενώ δεν συνελήφθη κανένας έμπορος ναρκωτικών.

ΣΥΡΙΖΑ
“Μουρμούρες” στον ΣΥΡΙΖΑ…

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των πολιτών στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε την ίδια ώρα να ανακοινώσει την άρση των capital controls.

Το γεγονός αυτό, ενώ έγινε γνωστό νωρίς πρωί, μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην Βουλή και λίγο αργότερα υπήρξε και γραπτή δήλωση του υπεύθυνου τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Ραγκούση. Η επίσημη ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου βγήκε στις 19:00 το απόγευμα.

Όλες αυτές τις ώρες οι αντιδράσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν ιδιαίτερα έντονες και δεικτικές για την αργοπορημένη αντίδραση του κόμματος τους καθώς οι συλλήψεις των προσφύγων σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας κ. Μπαλάσκα ο οποίος χαρακτήρισε «σκουπίδια και σκόνη» τους ανθρώπους που συνελήφθησαν αποτελούν βασικό θέμα στην κοινωνική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, πάντως, Τρίτη, 27.08.2019, αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εξετάσει όλα τα θέματα που αφορούν το συνέδριο. Οι πληροφορίες λένε ότι εκεί ο Πάνος Σκουρλέτης θα θέσει το θέμα των επιθέσεων που δέχεται από μια μερίδα του Τύπου, ζητώντας από τους συντρόφους του να πάρουν θέση.

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις