Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυνική παραδοχή Σαλμά εκθέτει ακόμη περισσότερο τον κ. Μητσοτάκη

Στη δήλωση του Μάριου Σαλμά απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης. Αναφέρει επίσης ότι με τη στάση του εκθέτει ακόμη περισσότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την ανακοίνωσή του καλεί τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τον Σαλμά κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αμήχανη σιωπή.

«Η κυνική παραδοχή του κ. Σαλμά ότι όντως παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης για εκκρεμή υπόθεσή του, εκθέτει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη.

Οι δικαιολογίες του κ. Σαλμά είναι αστείες και τις αφήνουμε στην κρίση των δικαστικών λειτουργών και των πολιτών. Κατά πόσο μπορεί δηλαδή ένας πολίτης να απαιτεί κάτι «σε έντονο ύφος» από έναν δικαστή ή εισαγγελέα για εκκρεμή υπόθεσή του. Είναι όμως και αποκαλυπτικές των προθέσεων και της καθεστωτικής νοοτροπίας που έχει η σημερινή κυβέρνηση και η ΝΔ.

Αυτό που όμως δεν είναι καθόλου αστείο, είναι η αμήχανη σιωπή του κ.Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα για την ωμή παρέμβαση βουλευτή του στη Δικαιοσύνη. Οφείλει τώρα να τον αποπέμψει χωρίς υπεκφυγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ «έκοψε» τη Νίνα Κασιμάτη από το Συμβούλιο της Ευρώπης μετά την παρουσία της στην τελετή για τη φρεγάτα «Κίμων»
Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, και αναπληρώτρια η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη
Η βουλευτής του ΣΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη