Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυνική παραδοχή Σαλμά εκθέτει ακόμη περισσότερο τον κ. Μητσοτάκη

Στη δήλωση του Μάριου Σαλμά απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης. Αναφέρει επίσης ότι με τη στάση του εκθέτει ακόμη περισσότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την ανακοίνωσή του καλεί τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τον Σαλμά κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αμήχανη σιωπή.

«Η κυνική παραδοχή του κ. Σαλμά ότι όντως παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης για εκκρεμή υπόθεσή του, εκθέτει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη.

Οι δικαιολογίες του κ. Σαλμά είναι αστείες και τις αφήνουμε στην κρίση των δικαστικών λειτουργών και των πολιτών. Κατά πόσο μπορεί δηλαδή ένας πολίτης να απαιτεί κάτι «σε έντονο ύφος» από έναν δικαστή ή εισαγγελέα για εκκρεμή υπόθεσή του. Είναι όμως και αποκαλυπτικές των προθέσεων και της καθεστωτικής νοοτροπίας που έχει η σημερινή κυβέρνηση και η ΝΔ.

Αυτό που όμως δεν είναι καθόλου αστείο, είναι η αμήχανη σιωπή του κ.Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα για την ωμή παρέμβαση βουλευτή του στη Δικαιοσύνη. Οφείλει τώρα να τον αποπέμψει χωρίς υπεκφυγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33