Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη θα επηρεάσει τις εξελίξεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αποφασισμένος για νέα «εντολή» από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε πως θα υπάρξουν νέες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου μετά τις εξελίξεις και την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, να διεκδικήσει ξανά την ψήφο και την εμπιστοσύνη των μελών.

Ωστόσο υπάρχει ένας παράγοντας που θα επηρεάσει τις εξελίξεις. Κι αυτός είναι η στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ακόμα δεν έχει πάει φαντάρος.

Αναμένεται να παρουσιαστεί στις 14 Μαρτίου, επομένως είναι απίθανο να προλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ να προετοιμάσει και να κάνει εκλογές μέχρι τότε. Αυτό σημαίνει πως η διαδικασία θα γίνει λίγο καιρό μετά, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συνεργασίας με Σαμαρά – Στόχος η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας»
Η Νέα Δημοκρατία έχει ως στόχο την αυτοδυναμία και χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη επιλογή τη μόνη «καθαρή πρόταση διακυβέρνησης» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ένταση ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Κυρανάκη και Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Εάν σας αρέσει να προσβάλλετε γυναίκα, δεν έχω πρόβλημα, θα σας ανταπαντήσω»
«Δεν θα συζητήσουμε δημόσια τον μισθό μου. Είναι προσωπικό δεδομένο, δεν σας αφορά», είπε η δημοσιογράφος στον βουλευ΄τ
Kατερίνα Παπακωστοπούλου και Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Αύξηση της νόμιμης μετανάστευσης μετά τον νέο νόμο – Στις 64.095 οι εγκρίσεις μετακλήσεων το πρώτο οκτάμηνο
Σημαντική αύξηση στις εγκρίσεις μετακλήσεων εργαζομένων από τρίτες χώρες καταγράφεται το πρώτο οκτάμηνο του 2026 σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (Πηγή: Αντώνης Νικολόπουλος)
Αμάλ Κλούνεϊ και Κωνσταντίνος Τασούλας συναντιώνται 12 χρόνια μετά – Ο καλός σκοπός για τον οποίο έρχεται στην Ελλάδα η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αμάλ Κλούνεϊ επισκέπτεται την χώρα μας - Είχε αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα
Κλούνεϊ