Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Η υπόθεση Λιγνάδη κοστίζει στη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Η υπόθεση Λιγνάδη κοστίζει στη ΝΔ

«Τέλος στην σκόπιμη παραπληροφόρηση για την υπόθεση Λιγνάδη θα επιδιώξει  να βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ» λένε στην Κουμουνδούρου, μετά τις φήμες που ήθελαν τον γνωστό σκηνοθέτη να αποφυλακίζεται με νόμο του είχε ψηφίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως επισημαίνουν στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η Κουμουνδούρου έχει αποφασίσει να κλείσει τα σενάρια που εμπλέκουν τον νόμο Παρασκευόπουλου με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς επίσης και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου για τους κώδικες του 2019.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργός, Μιχάλης Καλογήρου, σε ανάρτηση του στα social media, προειδοποίησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγει στην δικαιοσύνη. «Η διάταξη για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής ισχύει από το 2010 και παραμένει ίδια» έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όποιος δημοσιογράφος της “Ενημέρωσης 108” επιλέγει, αντί να ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες, να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να συνδέει την αποφυλάκιση Λιγνάδη με δήθεν νόμο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το υποστηρίξει και στη Δικαιοσύνη.

Όποιος δημοσιογράφος της “Ενημέρωσης 108” επιλέγει, αντί να ενημερώνει υπεύθυνα τους πολίτες, να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να συνδέει την αποφυλάκιση Λιγνάδη με δήθεν νόμο του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το υποστηρίξει και στη Δικαιοσύνη».

Εν τω μεταξύ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν την επίθεση τους εναντίον της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για τη στάση της απέναντι στις αντιδράσεις των πολιτών λέγοντας ότι «η ελληνική δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι ο Λιγνάδης είναι ένοχος για δυο βιασμούς ανηλίκων.

Ο ελληνικός λαός έχει επίσης αποφανθεί ότι Μητσοτάκης και Μενδώνη προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση από τα πρώτα της βήματα.

Το ότι η ΝΔ και η κα Μενδώνη, τυφλωμένοι από την αλαζονεία τους, επιμένουν ακόμα και σήμερα να εστιάζουν στις υπερκομματικές και εύλογες αντιδράσεις πολιτών και καλλιτεχνών, είναι δείγμα της σταθερής τους απόφασης να καλύπτουν τον εκλεκτό τους».

Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα προσθέτουν ακόμα ότι η όλη ιστορία θα  στοιχίσει στη ΝΔ καθώς, όπως επισημαίνουν, προφανώς όλοι οι πολίτες που χειροκροτούσαν το Σαββατοκύριακο στα θέατρα όλης της χώρας δεν είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Θεωρούν δε τη δήλωση του Στέλιου Πέτσα χαρακτηριστική καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών προφανώς έχει δεχθεί κύμα παραπόνων από πολίτες που πρόσκεινται στη ΝΔ και οι οποίοι εμφανίζονται εξοργισμένοι από την τροπή που έχει πάρει η ιστορία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις