Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει Πολάκη – «Πήρε δάνειο όπως η μισή Ελλάδα»

ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει Πολάκη – «Πήρε δάνειο όπως η μισή Ελλάδα»

Το κόμμα αλλά όχι το Μέγαρο Μαξίμου τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Παύλου Πολάκη, δυο 24ωρα μετά την δημοσιοποίηση του θέματος του καταναλωτικού δανείου που πήρε από την Attica Bank και έχει προκαλέσει μεγάλες πολιτικές και όχι μόνο αντιδράσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επί της ουσίας καλύπτει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη για το δάνειο που πήρε από την Attica Bank λέγοντας σε ανακοίνωσή του ότι «Η Ν.Δ. και τα Μέσα που τη λιβανίζουν στοχοποιούν τον Παύλο Πολάκη, επειδή πήρε δάνειο, όπως σχεδόν η μισή Ελλάδα, βάζοντας υποθήκη το σπίτι του».

Όμως, το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα και επιτίθεται προσωπικά στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ. Αναφέρει: «Αν έπαιρνε μίζες ή, αντί να βάλει υποθήκη την οικία του, κάποιος επιχειρηματίας του χάριζε το σπίτι στο οποίο διαμένει, η κ. Σπυράκη, η οποία στο τελευταίο πόθεν έσχες έχει δηλώσει υπόλοιπο δανείων 713.000 ευρώ, ίσως να μην είχε πρόβλημα. Ο κ. Πολάκης, ούτε μίζες πήρε, ούτε καμία offshore έδωσε 800.000 ευρώ στην εταιρία της συζύγου του, όπως στην περίπτωση του κ. Μητσοτάκη, ούτε πήρε θαλασσοδάνειο για τον Κήρυκα Χανίων και έκανε σκανδαλώδη ρύθμιση, αφού για 11 χρόνια δεν είχε αποπληρώσει ούτε ένα ευρώ, όπως έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ. Η ΝΔ οφείλει να συμβιβαστεί επιτέλους με την πραγματικότητα, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις