Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης και Τσαπανίδου σε τετ α τετ στο περιθώριο της Κεντρικής Επιτροπής 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι από αυτές τις στιγμές που θα ήθελε κάποιος να είναι… αερικό για να μπορεί να ακούει τα πάντα. Όπως, ας πούμε, τι είπαν ο Στέφανος Κασσελάκης και η Πόπη Τσαπανίδου στο τετ α τετ που είχαν κατά τη διάρκεια των εργασιών της μαραθώνιας και επεισοδιακής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γιατί έχει ενδιαφέρον να ακούσει κανείς τι μπορεί να είπαν ο Στέφανος Κασσελάκης και η Πόπη Τσαπανίδου είναι σαφές: γιατί όταν ο Όθωνας Ηλιόπουλος αποφάσισε να παραιτηθεί από βουλευτής, επιλαχούσα ήταν η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος «κοντά» στον Αλέξη Τσίπρα.

Και ενώ πολλοί ήθελαν εκείνη να αρνηθεί, ώστε η είσοδος του προέδρου του κόμματος στη Βουλή να έρθει πιο κοντά, η άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ορκίστηκε βουλευτής. Ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που είχε βάλει ο Αλέξης Τσίπρας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Όπως και ο Στέφανος Κασσελάκης, άλλωστε.

Η απόφαση της Πόπης Τσαπανίδου να αποδεχτεί την είσοδό της στη Βουλή «μπλόκαρε» την… πορεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Κοινοβούλιο.

Όταν η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγε στη Βουλή για να ορκιστεί, τη ρώτησαν αν φοβάται μήπως την διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτή της την επιλογή.

«Θα δούμε τι θα γίνει» ήταν η όλο νόημα απάντησή της.

Να συζήτησαν όλα αυτά στο τετ α τετ τους άραγε Στέφανος Κασσελάκης και Πόπη Τσαπανίδου; Κανείς δεν ξέρει. Και ίσως να μην μάθουμε και ποτέ…

kasselakis tsapanidou eu kasselakis tsapanidou eu kasselakis tsapanidou eu kasselakis tsapanidou eu kasselakis tsapanidou eu

Φωτογραφίες: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύσκεψη στο Μαξίμου για μείωση των τιμών σε βασικά αγαθά – Η στήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην ατζέντα της κυβέρνησης
Η σύσκεψη γίνεται λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας PosoKanei - Η κυβέρνηση «τρέχει» την υλοποίηση δεσμεύσεων και μεταρρυθμίσεων
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ 9
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε βίντεο Βρετανίδας που μιλάει για το ΕΣΥ – «Στην παιδιατρική φροντίδα η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα»
Η εμπειρία μιας μητέρας με τον άρρωστο γιο της άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Η Βρετανίδα που μίλησε για το ΕΣΥ 34
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 56