Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι Γεωργιάδη: Να μη διανοηθεί καν να φέρει νομοσχέδιο για 16ωρη εργασία

ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι Γεωργιάδη: Να μη διανοηθεί καν να φέρει νομοσχέδιο για 16ωρη εργασία

Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. «Να μη διανοηθεί καν ο κ. Γεωργιάδης να φέρει νομοσχέδιο για 16ωρη εργασία», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, ως άξιος συνεχιστής του κ. Χατζηδάκη, αποκάλυψε σήμερα (σ.σ. 04.08.2023) το εφιαλτικό σκηνικό που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ για τους εργαζόμενους».

«Προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία που θα προβλέπει 16 ώρες δουλειά την ημέρα με δύο 8ωρα σε δύο εργοδότες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας:

«Και αυτό -κατά τον κ. Γεωργιάδη- θα είναι “προσωπική απόφαση” του εργαζόμενου. Με λίγα λόγια, ο εκβιασμός βαφτίζεται “επιλογή” την ώρα που η ακρίβεια, η εργοδοτική αυθαιρεσία και οι χαμηλοί μισθοί πλήττουν τον κόσμο της εργασίας».

«Να μη διανοηθεί καν ο κ. Γεωργιάδης να φέρει στη Βουλή αυτό το έκτρωμα. Δεν θα βρει απέναντι μόνο τον κόσμο της Αριστεράς, αλλά το σύνολο των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις