Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ κατά διοίκησης ΕΡΤ: Έστησαν απεργοσπαστικό μηχανισμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοίνωση κατά της διοίκησης της ΕΡΤ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την προσφυγή της κατά της στάσης εργασίας που είχε κηρυχθεί από τις 12:00 έως τις 16:00. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την ΕΡΤ ότι έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό. 

Όλη η ανακοίνωση: 

«Την ώρα που οι δημοσιογράφοι στα δημόσια ΜΜΕ διεκδικούν την αυτονόητη βελτίωση των θεσμικών και οικονομικών όρων στην εργασία τους, η διοίκηση της ΕΡΤ με τρόπο απαράδεκτο προσπαθεί να εμποδίσει τη στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό εκθέτοντας για μια ακόμη φορά τη δημόσια τηλεόραση διεθνώς.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Πρόεδρος της ΕΡΤ κ. Ζούλας διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ και από τότε δεν έχει επιδείξει το στοιχειώδες σθένος να παραιτηθεί. Αποτελεί έτσι ο ίδιος κηλίδα στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας. Παράλληλα, θυμίζουμε πως το πρώτο πράγμα που έκανε όταν πήγε στην ΕΡΤ ήταν να αυξήσει τον δικό του μισθό, λαμβάνοντας προκλητικά ποσά.

Και σήμερα ο ίδιος άνθρωπος στρέφεται κατά των διεκδικήσεων των – τυπικά – συναδέλφων του κάνοντας το μόνο πράγμα που είναι ικανός να κάνει καλά: service στον κ. Μητσοτάκη.

Με τον τρόπο αυτό, για μια φορά ακόμη, αποδεικνύεται ότι τη χώρα κυβερνά μια ανάλγητη παρέα γόνων και Λουδοβίκων που δεν συγκινούνται με τίποτε άλλο παρά με την καρέκλα και την τσέπη τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Καραμανλής: Η Ελλάδα χρειάζεται πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική – Αιχμές για δύο μέτρα και δυο σταθμά της Δύσης για Τουρκία και Κύπρο
Τόνισε ότι το νέο διεθνές περιβάλλον επιβάλλει μια διαφορετική προσέγγιση στις διεθνείς σχέσεις, «απαλλαγμένη από τις άκαμπτες διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος»
Κώστας Καραμανλής
Μάρκο Ρούμπιο: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας - Γεραπετρίτης: Η συνεργασία με τις ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ πιο ισχυρή
Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία βρίσκονται στο επίκεντρο τα ενεργειακά σχέδια της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, ο Γιώργος Γεραπετρίτης και στο κέντρο ο Μάρκο Ρούμπιο 41
ΥΠΕΞ για 7η Οκτωβρίου: Μόνιμη εκεχειρία στη Γάζα και λύση δύο κρατών, ο δρόμος για διαρκή ειρήνη
Η Αθήνα επαναλαμβάνει τη στήριξή της σε όλες τις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, καθώς και στην επανεκκίνηση της πολιτικής διαδικασίας, με στόχο τη λύση των δύο κρατών και τη διασφάλιση της ασφάλειας του Ισραήλ
ΥΠΕΞ
Η επίσκεψη του Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα προκαλεί εκνευρισμό στην Άγκυρα: «Κλειδώνουν» F-35 και νέες συμφωνίες για όπλα
Ο Μάρκο Ρούμπιο στις 9 σήμερα το πρωί θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη, και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ο 6ος γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας - ΗΠΑ
O Μαρκο Ρούμπιο και ο Γιώργος Γεραπετρίτης 9