Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ κατά Γιάννη Οικονόμου: Θράσος, αναπαράγει fake news

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου με αφορμή τη δήλωσή του, χθες (06.04.2022) το βράδυ με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Κρήτη TV, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το θράσος του κυβερνητικού εκπροσώπου να αναπαράγει fake news ότι δήθεν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσέβαλε τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και εναντιώθηκε σε στοχευμένες κυρώσεις δε μας ξαφνιάζει», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε απάντησή του προς τον Γιάννη Οικονόμου.

«Άλλωστε οι ανακοινώσεις του εμπεριέχουν συνήθως ψέματα και ανακρίβειες», προσθέτει. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «αυτό που μας ξαφνιάζει είναι το πόσο πολύ φαίνεται τελικά να ενοχλεί την κυβέρνηση που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει την κατεχόμενη Ουκρανία με την κατεχόμενη Κύπρο. Και μιλά για δυο μέτρα και δυο σταθμά».

«Αλλά», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «από μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που χωρίς να ρωτήσει κανέναν στέλνει επιθετικό πολεμικό υλικό στην Ουκρανία και εκθέτει τη χώρα σε κινδύνους, δε μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 20
Το «μανιφέστο» Τσίπρα για την «κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής» και την προοδευτική συμπαράταξη
Το προγραμματικό κείμενο επικεντρώνεται στην ανάγκη για τη συμπαράταξη των τριών βασικών ρευμάτων της σύγχρονης αριστεράς: της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας
Αλέξης Τσίπρας 86
Νίκος Δένδιας: Η Πρωτομαγιά υπενθυμίζει τους αγώνες που θεμελίωσαν τα εργασιακά δικαιώματα
«Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου, η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και η δίκαιη κατανομή των καρπών της ανάπτυξης, αποτελούν κυρίαρχες προτεραιότητες της ΝΔ»
Ο Νίκος Δένδιας