Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ κατά Γιάννη Οικονόμου: Θράσος, αναπαράγει fake news

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου με αφορμή τη δήλωσή του, χθες (06.04.2022) το βράδυ με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Κρήτη TV, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το θράσος του κυβερνητικού εκπροσώπου να αναπαράγει fake news ότι δήθεν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσέβαλε τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και εναντιώθηκε σε στοχευμένες κυρώσεις δε μας ξαφνιάζει», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε απάντησή του προς τον Γιάννη Οικονόμου.

«Άλλωστε οι ανακοινώσεις του εμπεριέχουν συνήθως ψέματα και ανακρίβειες», προσθέτει. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «αυτό που μας ξαφνιάζει είναι το πόσο πολύ φαίνεται τελικά να ενοχλεί την κυβέρνηση που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει την κατεχόμενη Ουκρανία με την κατεχόμενη Κύπρο. Και μιλά για δυο μέτρα και δυο σταθμά».

«Αλλά», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «από μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που χωρίς να ρωτήσει κανέναν στέλνει επιθετικό πολεμικό υλικό στην Ουκρανία και εκθέτει τη χώρα σε κινδύνους, δε μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία Ανδρουλάκη στο Αιγάλεω και πρόσω ολοταχώς για τη «Νέα Αλλαγή»
Ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στο στάδιο ο πρόεδρος του κόμματος, ο τρόπος με τον οποίο έγινε δεκτός από τον κόσμο, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο χαιρέτησε και ασπάστηκε φίλους και ‘αντιπάλους’ έδωσαν τον τόνο της ενότητας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»
«Η Ελλάδα έχει μία οικονομία δυνατή, μία άμυνα που έχει θωρακιστεί και μία διπλωματία που είναι στο ισχυρότερο σημείο από ποτέ» υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών
O υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης