Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ κατά Γιάννη Οικονόμου: Θράσος, αναπαράγει fake news

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου με αφορμή τη δήλωσή του, χθες (06.04.2022) το βράδυ με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Κρήτη TV, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το θράσος του κυβερνητικού εκπροσώπου να αναπαράγει fake news ότι δήθεν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσέβαλε τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και εναντιώθηκε σε στοχευμένες κυρώσεις δε μας ξαφνιάζει», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε απάντησή του προς τον Γιάννη Οικονόμου.

«Άλλωστε οι ανακοινώσεις του εμπεριέχουν συνήθως ψέματα και ανακρίβειες», προσθέτει. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «αυτό που μας ξαφνιάζει είναι το πόσο πολύ φαίνεται τελικά να ενοχλεί την κυβέρνηση που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκρίνει την κατεχόμενη Ουκρανία με την κατεχόμενη Κύπρο. Και μιλά για δυο μέτρα και δυο σταθμά».

«Αλλά», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «από μια κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που χωρίς να ρωτήσει κανέναν στέλνει επιθετικό πολεμικό υλικό στην Ουκρανία και εκθέτει τη χώρα σε κινδύνους, δε μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για ακρίβεια, στέγη και διαφθορά
Σφοδρή αντιπαράθεση με φόντο τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha 989 - Στο επίκεντρο οι επιδοτήσεις που τροφοδοτούν τις ανατιμήσεις, η άρνηση μείωσης των έμμεσων φόρων και η μεταφορά της ευθύνης για τη στέγαση στην αυτοδιοίκηση
ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το rebranding δεν είναι παρθενογένεση είναι επανατοποθέτηση προϊόντος – Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για νέα πολεμική ένταση στον Κόλπο
«Ο κ. Τσίπρας μου επιτίθεται προσωπικά ο ίδιος και τα φερέφωνά του από τότε που εκλέχθηκα πρόεδρος της ΝΔ - Εμένα τη γυναίκα μου τα παιδιά μου και δεν του βγήκε σε καλό»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Alpha 98,9 11
Κόντρα Τσίπρα – Γεωργιάδη: «Ικανός για show, αλλά το ΕΣΥ καταρρέει» – «Σε βλέπω τρίτο όπως το πας»
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τα προβλήματα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με αφορμή την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
Άδωνις Γεωργιάδης και Αλέξης Τσίπρας