Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ κατά Πέτρου Παππά: Πάντα θα κουβαλά το στίγμα του πρόθυμου αποστάτη

Σκληρή ανακοίνωση κατά του βουλευτή του κόμματος Πέτρου Παππά εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επιστολή ανεξαρτητοποίησης που κατέθεσε στη Βουλή.

Ο Πέτρος Παππάς αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε πως παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να σημειώνει πως «διακρίθηκε για μια σειρά από τοποθετήσεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες ήταν εκτός του πλαισίου της Αριστεράς και για τις οποίες είχε υποστεί επίπληξη.

Η πολιτική του παρουσία καθρεφτίζει το είδος και το στίγμα του «νέου, που έρχεται». Ο ίδιος αποτελεί τυπικό δείγμα στελέχους του κόμματος Κασσελάκη. Τώρα που φανερώθηκε το σχέδιο ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, μπαίνει σε αυτό μπροστάρης και υλοποιητής. Πάντα θα παραμένει βουτηγμένος στην ανυποληψία του.

Πάντα θα κουβαλά το στίγμα του πρόθυμου αποστάτη. Ειδικά αν βρεθεί κόμμα, πέραν του Κασσελάκη, να τον περιμαζέψει και να τον περισώσει από την πολιτική αφάνεια.

«Κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να μεταφέρουν τις κοινοβουλευτικές τους έδρες όπως μεταφέρουν το σαρκίο τους»

Την ίδια ώρα σκληρή απάντηση δίνουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σε όσους βουλευτές λένε πως θα ανεξαρτητοποιηθούν, μετά την έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ολοκληρώνει τις θεσμικές διαδικασίες του έκτακτου συνεδρίου με τις ομιλίες των τεσσάρων υποψηφίων.

Κάποιοι ωστόσο πιστεύουν ότι μπορούν να μεταφέρουν τις κοινοβουλευτικές τους έδρες όπως μεταφέρουν το σαρκίο τους.

Εύκολα όμως μετά τα χθεσινά γεγονότα διαπιστώνει κανείς, ότι οι έδρες που ακούμε σήμερα να φεύγουνε δεν μεταφέρονται στον Στέφανο Κασελάκη αλλά πολύ περισσότερο κουβαλάνε την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον κ. Ανδρουλάκη.

Με τον ίδιο τρόπο που θα κουβαλάνε πάνω τους το στίγμα της αποστασίας. Αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από ενα σχέδιο διαπλοκής που θέλει να αφαιρέσει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ως εδώ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει αποδείξει ότι δεν είναι ένα θνησιγενες σχήμα όπως αυτά που προσπαθούν να διασπάσουν το σώμα του. Γιατί και στην αντιπολίτευση και στην κυβέρνηση εκφράζει πάντα την κοινωνική αγωνία των πολιτών και δεν θα επιτρέψει σε κανένα σχέδιο συμφερόντων να καθορίσει το μέλλον του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη