Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ κατά Πέτρου Παππά: Πάντα θα κουβαλά το στίγμα του πρόθυμου αποστάτη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή ανακοίνωση κατά του βουλευτή του κόμματος Πέτρου Παππά εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επιστολή ανεξαρτητοποίησης που κατέθεσε στη Βουλή.

Ο Πέτρος Παππάς αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε πως παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να σημειώνει πως «διακρίθηκε για μια σειρά από τοποθετήσεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες ήταν εκτός του πλαισίου της Αριστεράς και για τις οποίες είχε υποστεί επίπληξη.

Η πολιτική του παρουσία καθρεφτίζει το είδος και το στίγμα του «νέου, που έρχεται». Ο ίδιος αποτελεί τυπικό δείγμα στελέχους του κόμματος Κασσελάκη. Τώρα που φανερώθηκε το σχέδιο ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, μπαίνει σε αυτό μπροστάρης και υλοποιητής. Πάντα θα παραμένει βουτηγμένος στην ανυποληψία του.

Πάντα θα κουβαλά το στίγμα του πρόθυμου αποστάτη. Ειδικά αν βρεθεί κόμμα, πέραν του Κασσελάκη, να τον περιμαζέψει και να τον περισώσει από την πολιτική αφάνεια.

«Κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να μεταφέρουν τις κοινοβουλευτικές τους έδρες όπως μεταφέρουν το σαρκίο τους»

Την ίδια ώρα σκληρή απάντηση δίνουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σε όσους βουλευτές λένε πως θα ανεξαρτητοποιηθούν, μετά την έξοδο του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ολοκληρώνει τις θεσμικές διαδικασίες του έκτακτου συνεδρίου με τις ομιλίες των τεσσάρων υποψηφίων.

Κάποιοι ωστόσο πιστεύουν ότι μπορούν να μεταφέρουν τις κοινοβουλευτικές τους έδρες όπως μεταφέρουν το σαρκίο τους.

Εύκολα όμως μετά τα χθεσινά γεγονότα διαπιστώνει κανείς, ότι οι έδρες που ακούμε σήμερα να φεύγουνε δεν μεταφέρονται στον Στέφανο Κασελάκη αλλά πολύ περισσότερο κουβαλάνε την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον κ. Ανδρουλάκη.

Με τον ίδιο τρόπο που θα κουβαλάνε πάνω τους το στίγμα της αποστασίας. Αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από ενα σχέδιο διαπλοκής που θέλει να αφαιρέσει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ως εδώ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει αποδείξει ότι δεν είναι ένα θνησιγενες σχήμα όπως αυτά που προσπαθούν να διασπάσουν το σώμα του. Γιατί και στην αντιπολίτευση και στην κυβέρνηση εκφράζει πάντα την κοινωνική αγωνία των πολιτών και δεν θα επιτρέψει σε κανένα σχέδιο συμφερόντων να καθορίσει το μέλλον του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τσίπρας κατά Γεωργιάδη για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ: «Οι ειρωνείες δεν μπορούν ούτε να κρύψουν τα προβλήματα»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ καλεί τον υπουργό Υγείας να απαντήσει στις μαρτυρίες υγειονομικών από το νοσοκομείο Καλαμάτας για ελλείψεις προσωπικού και εξαντλητικές εφημερίες
O Αλέξης Τσίπρας
Κυβερνητικές πηγές κατά Τσίπρα: «Πολιτικό βαρέλι χωρίς πάτο το rebranding» – «Μόλις ηρεμήσει, ας καλέσει τον Κοντονή»
Κλιμακώνεται η σύγκρουση για τον Ποινικό Κώδικα και τις καταγγελίες περί διαφθοράς, με το Μαξίμου να απαντά στις προσωπικές επιθέσεις της ΕΛΑΣ κατά του πρωθυπουργού
Μαξίμου
Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Αν μου κάνει μήνυση για τη βαλίτσα, θα ζητήσω facebook live στη δίκη»
Ο υπουργός Υγείας επανήλθε στους ισχυρισμούς περί χρηματοδότησης από τη Βενεζουέλα, σχολίασε το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ και χαρακτήρισε την ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα των πολιτών
Άδωνις Γεωργιάδης
9
Φουλ επίθεση από ΕΛΑΣ σε Κυριάκο Μητσοτάκη: Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα, αλλιώς βουλώστε το
Η ΕΛΑΣ κλιμακώνει τη σύγκρουση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητεί στοιχεία για τα «γραμμάτια» που ο πρωθυπουργός καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα και επαναφέρει την καταγγελία για τη ρύθμιση υπέρ των τραπεζιτών
Η ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα 33
Βουλή: Live η συζήτηση για το νομοσχέδιο με τα μέτρα της ΔΕΘ – Μειώσεις φόρων, ενισχύσεις και νέος επενδυτικός λογαριασμός για παιδιά
Οι βασικές παρεμβάσεις έχουν διαφορετικούς χρόνους εφαρμογής, με μέτρα που αφορούν άμεσα ήδη στο φορολογικό έτος 2026, καθώς και άλλα που ενεργοποιούνται από 1.1.2027 ή ολοκληρώνονται το 2028
Η Ολομέλεια της Βουλής