Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Καβγάς Πολάκη με τον διευθυντή της Αυγής – Στο πλευρό του κρητικού βουλευτή ο Καρανίκας

ΣΥΡΙΖΑ: Καβγάς Πολάκη με τον διευθυντή της Αυγής – Στο πλευρό του κρητικού βουλευτή ο Καρανίκας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και ο διευθυντής της «Αυγής» Σπύρος Ραπανάκης είχαν «θερμό επεισόδιο» στα social media με αφορμή κάποιους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο κρητικός βουλευτής στην ομιλία του στη ΚΕ του κόμματος το Σάββατο.

Οι όροι «καλλιστεία» και «lifestyle» που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης προκάλεσαν την αντίδραση του Σπύρου Ραπανάκη που μέσω social media έκανε λόγο για αθλιότητες.

«Είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια οι αθλιότητες περί καλλιστείων και διαδικασίων life style δεν θα ακούγονταν. Την επόμενη μέρα δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές με το λούμπεν, τον σεξισμό και τις ψευτοπαλικαριες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Παύλος Πολάκης σήκωσε το γάντι και απάντησε και αυτός μέσω social media λέγοντας πως
«μόνο για φτύσιμο είναι οι χαρακτηρισμοί σου» και πως «είναι καιρός να μπουν στην δηθενιά, στη θολούρα, στον δικαιωματισμό του περιθωρίου, στα άκαπνα και ακίνδυνα κομ ιλ φω, ανασηκωμένα φρυδάκια που νομίζουν πως είναι ο ορισμός της αριστεράς».

Στο πλευρό του Πολάκη ο Καρανίκας

Ο Νίκος Καρανίκας υπερασπίστηκε τον Παύλο Πολάκη και σε ανάρτησή του επιτίθεται και αυτός στον διευθυντή της Αυγής. Μάλιστα όπως γράφει στον λογαριασμό του στο fc κάποιοι  «βρήκαν ευκαιρία να την πέσουν στον σύντροφο Πολάκη που είπε κάτι γνωστό και όχι σεξιστικό καθώς άντρες γυναίκες και παιδιά συμμετέχουν σε καλλιστεία και όχι μόνο γυναίκες .

Η Αυγή δυστυχώς είναι ένα ατύχημα με golden boys και θεωρητική ιδεολογική πολιτική ένδεια. Ευτυχώς έχει και κάποιες και κάποιους δημοσιογράφους αλλά δεν φτάνουν όπως φαίνεται. Ανασυγκρότηση του κόμματος με τέτοια σαπίλα δεν γίνεται».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις