Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία η αναστολή των πλειστηριασμών – Ο Μητσοτάκης να πάρει πίσω τον πτωχευτικό κώδικα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για «κοροϊδία» εκ μέρους του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με την αναστολή πλειστηριασμών, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, και τον καλεί να πάρει πίσω τον Πτωχευτικό Κώδικα.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες που βρίσκονται σε απόγνωση» και πως «αφού ψήφισε τον Πτωχευτικό Κώδικα και κατήργησε την προστασία πρώτης κατοικίας, για να εμφανιστεί δήθεν διαλλακτικός και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το χθεσινό φιάσκο του στη Βουλή, ανακοίνωσε δήθεν αναστολή πλειστηριασμών».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «ανακοίνωσε, δηλαδή, ως καινούργιο κάτι που είχε ήδη εξαγγείλει από τις 13 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, όταν έλεγε πως “δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του έτους”».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κ. Μητσοτάκη «να σταματήσει να δουλεύει τον κόσμο και να αποσύρει άμεσα τον Πτωχευτικό Κώδικα που ψήφισε εν μέσω πανδημίας και της μεγαλύτερης μεταπολεμικής ύφεσης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάρκο Ρούμπιο έρχεται Αθήνα στις αρχές Οκτωβρίου – Θα συναντηθεί με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και πιθανόν και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάρκο Ρούμπιο, θα επισκεφτεί τη χώρα μας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του 6ου Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας - ΗΠΑ
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης και ο Μάρκο Ρούμπιο στην Ουάσινγκτον
Ο Τσίπρας στο Βελλίδειο με ανοιχτό τον «λογαριασμό»: Οι δύσκολες απαντήσεις που καλείται να δώσει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Η κοστολόγηση του προγράμματος, η «Πατριωτική Εισφορά», οι δεσμεύσεις για μισθούς, ρεύμα και κατοικία, αλλά και το ζήτημα της κυβερνητικής αξιοπιστίας αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της σημερινής συνέντευξης Τύπου του προέδρου της ΕΛΑΣ
Ο Αλέξης Τσίπρας 13