Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Παρών και ο Στέφανος Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Παρών και ο Στέφανος Κασσελάκης
eurokinissi

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος να διεξάγει δεύτερη συνεδρίαση σήμερα Τρίτη (20/02/2023) μετά την χθεσινή (19/02/2024) που κράτησε πάνω από 6 ώρες, ενώ το παρών θα δώσει και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει μόλις φτάσει στην Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρέθηκε στο Σύνταγμα και στο μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών, μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι χωριστά από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ να τελειώνει από όλα τα media. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει κι αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας αναμένεται να συζητήσουν με τον Στέφανο Κασσελάκη τον τρόπο με τον οποίο θα αποσυμπιεστεί η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που αρκετά μέλη θέτουν ακόμη και θέμα ηγεσίας.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις