Κυριακή, 16 Ιουν.
31oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: «Λουδοβίκος» ο Μητσοτάκης – Bάζει να δοκιμάζουν φαγητά που του δίνονται

ΣΥΡΙΖΑ: «Λουδοβίκος» ο Μητσοτάκης – Bάζει να δοκιμάζουν φαγητά που του δίνονται

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του φέρνει στο φως έγγραφο μέσα από το οποίο ζητούν να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκίμαζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στα Ιωάννινα.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που καλεί, με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ιωάννινα, να είναι σε ετοιμότητα το νοσοκομείο Χατζηκώστα, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Ιωαννίνων και παράλληλα ζητά από τον ΕΦΕΤ Ηπείρου να ελεγχθούν τα τρόφιμα και τα ποτά που θα προσφέρονταν στον πρωθυπουργό. 

«Την ώρα που 63 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τα σχολικά γεύματα σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία της χώρας, δίνεται εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζει ότι «ως άλλος ”Λουδοβίκος” βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία. Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση».

«Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνηση του έχει υποβάλει», προσθέτει.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις