Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κατηγορεί τον Χρήστο Γιαννούλη ότι πρότεινε αποχώρηση βουλευτών – «Σας βλέπουμε»

Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου του Οκτωβρίου, με νέο επεισόδιο στο σίριαλ των εσωκομματικών συγκρούσεων τις ευθείες βολές που εκτόξευσε εναντίον του βουλευτή, Χρήστου Γιαννούλη, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην συνεργάτης του Παύλου Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, Μάρκος Χατζησάββας.

Με ανάρτησή του στο Facebook το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται κατά του Χρήστου Γιαννούλη γιατί όπως αναφέρει, στην πανελλαδική συγκέντρωση των 87 στελεχών που έχουν εκφράσει τη διαφωνία του στην απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της «Αυγής», πρότεινε την αποχώρηση βουλευτών από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Κάτι, που όπως υποστηρίζει ο κ. Χατζησάββας, δεν έχει διαψευστεί από τον βουλευτή.

«(Ξανά)λέω ότι τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρόβατα, ενώ όποτε κλήθηκαν να παρέμβουν το έκαναν με περισσή σοφία. Αν ισχύει αυτό που κυκλοφοράει εδώ και 2 μέρες και ΔΕΝ διαψεύστηκε ότι Χρήστος Γιαννούλης στην πανελλαδική μάζωξη των 87 έθεσε ως ρεαλιστική δυνατότητα την αποχώρηση βουλευτών από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ… πρόκειται για την 2η φάση της πρόσφατης αποστασίας του περασμένου Σεπτέμβρη!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Χατζησάββας.

«Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ… και σας βλέπουμε!», επισημαίνει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Την επόμενη βδομάδα η πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιους θα περιλαμβάνει
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με την μέχρι σήμερα ανάγνωση της δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ λένε ότι δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να εμπλέκει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την όλη υπόθεση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11