Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Μύλος» στην εκλογή συνέδρων – Καταγγέλλουν «Kasselistas» για νοθεία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Μπαρούτι» με το… καλημέρα μύρισε στις εκλογές των συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, με κάποιες από τις οργανώσεις να ψηφίζουν και σήμερα, Σάββατο (02.11.24), ενώ η συντριπτική πλειοψηφία προσέρχεται αύριο.

Ένταση προκλήθηκε κατά τη σημερινή διαδικασία των εκλογών των συνέδρων του κόμματος, καθώς στελέχη της πλειοψηφίας καταγγέλλουν απόπειρα νοθείας από στέλεχος των «Κασσελίστας» στην Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, καταγγέλλεται ότι ο συντονιστής της Οργάνωσης, ο οποίος πρόσκειται στον Στέφανο Κασσελάκη αποπειράθηκε ως μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής να «πειράξει» το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έριξε στην κάλπη ψηφοδέλτια σβήνοντας μάλιστα από τη λίστα και όνομα μέλους που δεν προσήλθε ποτέ να ψηφίσει.

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν το σκηνικό αντιλήφθηκε μέλος του κόμματος, με τη διαδικασία να διακόπτεται στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νάντια Γιαννακοπούλου για την προσωπική επίθεση του Μακάριου Λαζαρίδη: «Ξεπέρασε το όριο της αντοχής μου»
«Είμαστε άνθρωποι και όταν είσαι άνθρωπος σημαίνει να πει ότι ξέρεις, έχεις όλες τις πτυχές. Σε οδηγεί πολλές φορές και στο να δακρύσεις. Δεν ντρέπομαι για αυτό»
Η Νάντια Γιαννακοπούλου δακρυσμένη μετά από καυγά με τον Μακάριο Λαζαρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα 7
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 33