Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Μύλος» στην εκλογή συνέδρων – Καταγγέλλουν «Kasselistas» για νοθεία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Μπαρούτι» με το… καλημέρα μύρισε στις εκλογές των συνέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, με κάποιες από τις οργανώσεις να ψηφίζουν και σήμερα, Σάββατο (02.11.24), ενώ η συντριπτική πλειοψηφία προσέρχεται αύριο.

Ένταση προκλήθηκε κατά τη σημερινή διαδικασία των εκλογών των συνέδρων του κόμματος, καθώς στελέχη της πλειοψηφίας καταγγέλλουν απόπειρα νοθείας από στέλεχος των «Κασσελίστας» στην Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, καταγγέλλεται ότι ο συντονιστής της Οργάνωσης, ο οποίος πρόσκειται στον Στέφανο Κασσελάκη αποπειράθηκε ως μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής να «πειράξει» το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έριξε στην κάλπη ψηφοδέλτια σβήνοντας μάλιστα από τη λίστα και όνομα μέλους που δεν προσήλθε ποτέ να ψηφίσει.

Η ένταση κλιμακώθηκε όταν το σκηνικό αντιλήφθηκε μέλος του κόμματος, με τη διαδικασία να διακόπτεται στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Πόρτο Γερμανό: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας – Ενημερώθηκε για τα πύρινα μέτωπα
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του στις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος και των υπόλοιπων σωμάτων ασφαλείας και υπηρεσιών που δίνουν τη μάχη με τις φωτιές σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας
Η ΕΛΑΣ επιμένει για τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ζητά δέσμευση της κρατικής χρηματοδότησης και αποζημιώσεων βουλευτών
Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προτείνει δέσμευση του 80% της κρατικής χρηματοδότησης των υπερχρεωμένων κομμάτων και υποχρεωτική απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης
ΕΛΑΣ 5