Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Να καταδικάσει έμπρακτα τη στάση του Κώστα Κεφαλογιάννη η ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Να καταδικάσει έμπρακτα τη στάση του Κώστα Κεφαλογιάννη η ΝΔ

Μια ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Κεφαλογιάννης, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, για την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση τόσο της ίδιας όσο και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης, την περασμένη Δευτέρα ανέβασε στα social media μια εικόνα, προϊόν φωτομοντάζ, που δείχνει το πρόσωπο της Αννέττας Καββαδία στη θέση της κεφαλής του Πολυτεχνείου και τα κορίτσια που παρέλασαν αλά Monty Python στη Νέα Φιλαδέλφεια να περνούν δίπλα.

Κάνοντας share το post του στελέχους της ΝΔ, η Αννέτα Καββαδία προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη. «Αν νομίζει ότι-ελέω ονόματος-μπορεί να ασελγεί στην ιστορική μνήμη, να βρίζει χυδαία, να προσβάλλει ανθρώπους χωρίς να λογοδοτεί πουθενά, πλανάται πλάνην οικτράν», έγραψε και πρόσθεσε πως περιμένει την αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία.

Το ίδιο πνεύμα ακολούθησε και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που σημείωσε πως ο Κώστας Κεφαλογιάννης «ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τον ηγετικό πυρήνα της ΝΔ, στοχοποιεί με αχαρακτήριστο τρόπο την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία» και καλεί τη Νέα Δημοκρατία «έστω και τώρα το κόμμα της ΝΔ να καταδικάσει έμπρακτα τη στάση του Κώστα Κεφαλογιάννη».

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με χυδαίο σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κώστας Κεφαλογιάννης, ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με τον ηγετικό πυρήνα της ΝΔ, στοχοποιεί με αχαρακτήριστο τρόπο την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία. Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά αναρτήσεων, κειμένων και παρεμβάσεων μελών της ΝΔ που αναδύουν ένα τοξικό μείγμα σεξισμού, ρατσισμού και χυδαιολογίας. Αυτή είναι η λογική απόληξη του εθνικολαϊκιστικού λόγου που διατρέχει την κυβερνητική παράταξη. Καλούμε έστω και τώρα το κόμμα της ΝΔ να καταδικάσει έμπρακτα τη στάση του Κώστα Κεφαλογιάννη και να αντιληφθεί ότι οι κεντρικές της επιλογές παρέχουν πολιτική κάλυψη στις πιο αντιδραστικές φωνές της ελληνικής κοινωνίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις