Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: «Να παραιτηθεί ο διπλοθεσίτης βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης»

ΣΥΡΙΖΑ: «Να παραιτηθεί ο διπλοθεσίτης βουλευτής της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης»

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη ότι ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τον Ιανουάριο του 2018 έχει προσληφθεί στο δήμο Βέροιας ως έμμισθος δικηγόρος και διορίστηκε με ΦΕΚ σε οργανική θέση του δήμου.

Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι απολύτως νόμιμο και ηθικό και δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Λέει ακόμα ότι είναι νομικός σύμβουλος και δεν είναι δημόσιος υπάλληλος.

Σύμφωνα με το pagenews.gr που έκανε την αποκάλυψη, ο κ. Τσαβδαρίδης παίρνει άδεια από τον Δήμο Βέροιας για μετακινήσεις από τη θέση του ενώ φέρεται να αμείβεται με 2.505,30 ευρώ μισθό τον μήνα από τον Δήμο Βέροιας.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητεί την παραίτηση του βουλευτή τον οποίο αποκαλεί διπλοθεσίτη.

Στην ανακοίνωση σημειώνει: «Η έφοδος της ΝΔ στο «επιτελικό κράτος» τελικά κατάφερε να χρίσει μέχρι και βουλευτή – διπλοθεσίτη. Η περίπτωση του βουλευτή της ΝΔ, Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος είναι ταυτόχρονα διορισμένος και αμειβόμενος από τον Δήμο Βέροιας, αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα των δήθεν αντικρατιστών και φιλελεύθερων του κ. Μητσοτάκη αντιλαμβάνεται το δημόσιο. Η έφοδος της ΝΔ στο «επιτελικό κράτος» τελικά κατάφερε να χρίσει μέχρι και βουλευτή-διπλοθεσίτη. Περιμένουμε το ελάχιστο από τον κ. Μητσοτακη, να ζητήσει την παραίτηση του βουλευτή του».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις