Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Να πει κάποιος στον Μητσοτάκη ότι δεν πήγε σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη

ΣΥΡΙΖΑ: Να πει κάποιος στον Μητσοτάκη ότι δεν πήγε σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη

Σκληρή ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πεντέλη, όπου η φωτιά κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλά για υποκριτική ευγνωμοσύνη του πρωθυπουργού στους πυροσβέστες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πήγε στις πληγείσες περιοχές στην Πεντέλη με 15 συνοδευτικά και 5 θωρακισμένα και καλεί τον Χρήστο Στυλιακή «να τον ενημερώσει πως δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης μετά το χθεσινό κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού για τα 20.000 στρέμματα στάχτης και τα δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια, μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές με 15 συνοδευτικά και 5 θωρακισμένα.

Ίσως ο υπουργός του, που από χθες μοιράζει συγχαρητήρια στον εαυτό του δημοσίως, να τον ενημερώσει πως δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη.

Όσο για την υποκριτική ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες με τεράστιες ελλείψεις, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς με ποτιστήρια, φανταζόμαστε πως φέτος το Νοέμβριο που θα ζητάνε πάλι ενίσχυση της Πυροσβεστικής και κάλυψη των κενών, δεν θα βάλει όπως πέρυσι τα ΜΑΤ να τους πνίξουν στα χημικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις