Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ χρησιμοποιούν παρακρατικές μεθόδους για να αποπροσανατολίσουν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την άποψη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από τα πραγματικά προβλήματα μετατρέποντας την πολιτική ζωή σε αρένα εκφράζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την επιθυμία της ελληνικής κοινωνίας να έρθουν όλα στο φως. Η απόφαση-κόλαφος των αμερικανικών αρχών ισοπεδώνει όλη την προπαγάνδα περί σκευωρίας στο σκάνδαλο Novartis»,” ανέφερε   ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης τονίζοντας ότι “το πραγματικό επίδικο είναι να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς εμπλέκονται στο πάρτι που έγινε σε βάρος του δημόσιου ταμείου”.  

“Από το συνολικό πρόστιμο των 340 εκατ. δολαρίων που καλείται να πληρώσει η Novartis, τα 310 εκατ. αφορούν αποκλειστικά και μόνο την παράνομη δραστηριότητά της στην Ελλάδα”.

“ΝΔ και ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν με παρακρατικές μεθόδους”

 ΟΙ συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν ακόμα ότι “στον ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάσαμε ούτε στιγμή να συγκρουστούμε με τις αδιαφανείς πρακτικές του παλιού πολιτικού συστήματος. Είναι η ΝΔ με την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποπροσανατολίσουν με παρακρατικές μεθοδεύσεις, απειλές για μηνύσεις σε δημοσιογράφους και απόπειρες να τρομοκρατήσουν ακόμη και την ίδια τη Δικαιοσύνη”.

Επισημαίνουν ακόμα ότι είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι ενώ ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ το παρακλάδι της ΝΔ στην ΕΥΠ παρακολουθούσε τον τότε πρωθυπουργό  Αλέξη Τσίπρα .«Και σήμερα  τολμάνε να μιλάνε για παρακράτος και για αποκαλύψεις «ανέφεραν χαρακτηριστικά τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Το πραγματικό ζήτημα είναι η εν κρυπτώ χρηματοδότηση των ΜΜΕ”

Οι παροικούντες στην Κουμουνδούρου αναφέρονται ακόμα στα πραγματικά ζητήματα που πρέπει να τεθούν στο επίκεντρο, και συγκεκριμένα “στην εν κρυπτώ χρηματοδότηση ΜΜΕ από την κυβέρνηση με σκοπό τη χειραγώγηση και τον εκβιασμό – ένα μείζον ζήτημα δημοκρατίας- στην παροιμιώδη αποτυχία της στη διαχείριση της οικονομικής κρίσης που είναι ήδη εδώ, οδηγώντας τη χώρα σε μια εφιαλτική προοπτική  και βέβαια στην απομόνωση της χώρας σε διπλωματικό επίπεδο, όπως παραδέχτηκε ο σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, κ. Ντόκος, με απρόβλεπτες συνέπειες για την εξωτερική μας πολιτική “.

Αναφερόμενος μάλιστα ο Αλέξης Χαρίτσης στα θέματα της οικονομίας ανέφερε: «Το κύριο είναι ότι η κυβέρνηση οδηγεί την οικονομία και την κοινωνία σε μια πρωτοφανή περιπέτεια που μπροστά της η κρίση που περάσαμε θα φαντάζει μια ελαφριά αναταραχή. Χωρίς σχέδιο αλλά ούτε και βούληση για την προστασία της κοινωνικής πλειοψηφίας, η κυβέρνηση υπεκφεύγει των πραγματικών ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το τελεσίγραφο του ΣΥΡΙΖΑ έληξε, η έξοδος προς την ΕΛΑΣ μόλις αρχίζει
Η προθεσμία της Κουμουνδούρου πέρασε χωρίς παραιτήσεις. Τώρα το βλέμμα στρέφεται στους τέσσερις που, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζονται να παραδώσουν τις έδρες τους και να κάνουν το επόμενο βήμα
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι τρεις ελληνικές πρωτοβουλίες για την ενέργεια πήραν πράσινο φως από τους Ευρωπαίους ηγέτες
«Σε ό,τι μας αφορά, αυτήν την εβδομάδα προχωρήσαμε σε νέα μέτρα για να περιορίσουμε τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 41
Η Μαρία Καρυστιανού «βλέπει» μυστική διπλωματία σε κλειστές λέσχες στο δείπνο Άδωνι Γεωργιάδη με Ισραηλινούς δημοσιογράφους
Η Μαρία Καρυστιανού θέτει μάλιστα το ερώτημα «​Διαφάνεια ή «Κλειστές Λέσχες»;», ανάγοντας ένα δείπνο σε μείζον πολιτικό γεγονός, παρότι η σύνθεση ήταν διακομματική και δεν παρέστη μόνον ο Άδωνις Γεωργιάδης
Η επικεφαλής του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία», Μαρία Καρυστιανού