Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα αποχώρηση – Εκτός κόμματος ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τη διάσπαση να διευρύνεται μετά από τη σύγκρουση του Στέφανου Κασσελάκη με στελέχη του κόμματος, και σήμερα (16.11.2023) να αποχωρεί ακόμη ένα στέλεχός του.

Όπως έγινε γνωστό, παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και αποχωρεί και από το κόμμα ο Χρήστος Μαϊκίδης, διαφωνώντας με τη λειτουργία του Στέφανου Κασσελάκη. 

Η απόφασή του αυτή σχετίζεται με τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου για δημογραφικό: «Μαραθώνιος που πρέπει να τρέξουμε με ρυθμό σπριντ»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας τόνισε ότι η κυβερνητική πολιτική βασίζεται σε τρεις άξονες: άμεσες οικονομικές ενισχύσεις, φορολογικά κίνητρα και ενίσχυση κοινωνικών υπηρεσιών και δομών
Δόμνα Μιχαηλίδου